Очисник повітря Philips AC2729/50

Код товару: 950493
Немає в наявності
  • Інформація по Philips AC2729/50
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: AC2729/50
  • Вага: 11.22 кг.
  • Габарити: 31x69x45 см.
  • Короткий опис:

    мийка повітря, зволоження, для будинку, 30 м², сенсорний, 500 мл/г, білий

Опис Philips AC2729/50

Видаляє бактерії і віруси

Оптимізована функція очищення ефективно розпізнає і видаляє бактерії і віруси, такі як H1N1 (вірус грипу). Чисте повітря в будинку - запорука міцного здоров'я.


Відображення змісту PM2.5 в приміщенні в режимі реального часу

Датчик з технологією AeraSense з високою точністю визначає і відразу відображає навіть незначні зміни в складі повітря, завдяки чому можна відстежувати зміст PM2.5 в режимі реального часу.


На дисплеї відображається рівень вмісту алергенів у приміщенні (IAI)

Технологія AeraSense відстежує зміст алергенів у приміщенні та відображає потенційно небезпечний рівень за шкалою від 1 до 12.


Відстеження, управління і контроль за допомогою програми

За допомогою програми Clean Home+ ви можете управляти своїм очищувачем повітря в будь-який час з будь-якої точки планети. Перевіряйте якість повітря в додатку, де б ви не знаходилися, і порівнюйте якість повітря у вас вдома та на вулиці. За допомогою програми також можна змінювати швидкість роботи вентилятора та перевіряти стан фільтра.


3 автоматичні режими: стандартний, режим затримання алергенів і нічний

У приладі передбачено 3 автоматичних режими очищення: стандартний, особливо точний режим затримання алергенів і нічний режим. У нічному режимі підсвічування дисплея приглушується, а швидкість вентилятора знижується до мінімальної. Виберіть режим, який ідеально підійде саме вам.


Безшумна робота не потривожить під час сну

Унікальний аеродинамічний дизайн забезпечує максимальну продуктивність з мінімумом шуму. У нічному режимі прилад працює безшумно, підтримуючи оптимальну якість повітря, поки ви спите.


Економічність і енергоефективність: менше 1 кВт*год на день

Цей прилад відрізняється економічністю і енергоефективністю: енергоспоживання менше 1 кВт*год на день.


Просте переміщення завдяки коліщаткам і компактному розміру

Площа підставки не перевищує півтора аркуша формату A4, що дозволяє приладу легко поміщатися в невеликий простір. Чотири коліщатка забезпечують зручність переміщення.


Видаляє 99,97% найдрібніших частинок розміром 0,003 мкм

Доведено, що інноваційна технологія очищення повітря VitaShield IPS видаляє 99,97% найдрібніших частинок розміром до 0,003 мікрон (у 800 разів менше, ніж частки PM2.5), включаючи віруси, пилок, пил і алергени, що містяться в шкірі домашніх тварин. Технологія забезпечує чудову очищення зі швидкістю подачі чистого повітря (CADR) 250 м³/год. У приміщенні площею до 30 м² прилад очищає повітря менш ніж за 17,3 хвилин.


Гігієнічне зволоження до 500 мл/год

Принцип роботи технології NanoCloud заснований на гігієнічному процесі природного випаровування, який забезпечує ефективне зволоження повітря до 500 мл/год. При випаровуванні води утворюється невидимий водяний туман; його молекули дуже малі, тому вони не можуть переносити бактерії по повітрю. Лабораторні дослідження підтвердили: технологія NanoCloud знижує ризик поширення бактерій на 99% порівняно з провідними ультразвуковими зволожувачами. Вона також запобігає утворенню мокрих плям і білого нальоту.


Виберіть режим "2 в 1" або режим очищення повітря

Перемкнути режим "2 в 1" на очищення повітря і назад можна одним натисканням кнопки. У режимі "2 в 1" прилад очищає повітря, запобігаючи дискомфорту через високу сухість у приміщенні. А режим очищення повітря корисний у ситуаціях, коли немає необхідності у зволоженні.


Відображення рівня вологості в реальному часі

Завдяки інтелектуальному датчику рівень відносної вологості в приміщенні відображається на цифровому дисплеї в реальному часі. Прилад автоматично регулює рівень вологості з урахуванням отриманих даних.


4 попередні налаштування зволоження

Підтримуйте оптимальний рівень вологості за допомогою автоматичної настройки. Виберіть рівень вологості 40%, 50% або 60%, і зволожувач буде автоматично вмикатися і вимикатися, щоб підтримувати встановлений рівень вологості. 

Характеристики Philips AC2729/50

Інші функції AeraSense
NanoCloud
VitaShield IPS
Вага Нетто, кг 8.15
Вага Брутто, кг 9.991
Модель AC2729/50
Таймер, г 12
Інші конструктивні особливості Технологія очищення VitaShield IPS: видаляє 99.97% часток розміром до 0,03 мкм, видаляє 99.97% найдрібніших частинок розміром 3 нм (віруси, пилок, частинки шерсті тварин), вловлює вірус H1N1 на 99.9%, видаляє бактерії на 99.9%
Технологія AeraSense: високоточний датчик аналізує якість повітря і відображає в реальному часі рівень найдрібніших частинок і алергенів розміром до 0,03 мкм
Технологія холодного випаровування NanoCloud: поширює на 99% менше бактерій, ніяких вологих плям і білого пилу
Коефіцієнт подачі чистого повітря: 250 м3/год
Режими: 3 автоматичні режими (загальний, усунення алергенів, "сон") і 4 рівні вологості
Режим "2-в-1" або "Лише очищувач"
Швидкість роботи вентилятора: 4 налаштування швидкості вручну
Низький рівень енергоспоживання: менше 1 кВт/год на день
Дистанційний моніторинг якості повітря і керування приладом у мобільному додатку Air Matters
Габарити (Ш х Г х В), мм 39.6 х 23 х 58
Габарити в упаковці (Ш х Г х В), мм 44.6 х 31 х 69.5
ТМ Philips
Довжина силового кабелю, м 1.8
Продуктивність зволожувача, мл/ч 500
Блокування керування від дітей Є
Датчик пилу Є
Керування Електронне
Сенсорна панель керування Є
Спосіб установки Підлоговий
Тип Очищувач повітря
Рекомендована площа, кв.м 40.00
Застосування Будинок-офіс
Колір Білий