Очисник повітря Polaris PPA 5042i

Код товару: 1094996
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PPA 5042i
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PPA 5042i
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 40x30x27 см.
  • Короткий опис:

    HEPA фільтр, вугільний фільтр, іонізація, для будинку, підлоговий, 35 м², 15 Вт, сенсорний, 150 м³/г, білий

Опис POLARIS PPA 5042i

Багатоцільова техніка
Очищувач повітря Polaris PPA 5042i Білий призначений для застосування в побутових умовах. Такий варіант побутової техніки добре профілактично попереджає забруднення повітря при постійній роботі, а також допоможе позбутися неприємних ефектів засмічення частинками пилу, алергенів і токсичних випарів, які могли з'явитися раптово (наприклад, при провітрюванні). Зовнішнє рішення даного приладу дозволить встановити його в будь-якому інтер'єрі: акуратні обтічні форми, біла основа, бронзові акценти, проста система управління - все стало єдиним і цілісним в даному втіленні.

Вбудований іонізатор
Ще одним інструментом, що підвищує якість очищення, став іонізатор. Він дозволить швидко прибрати з повітря навіть найдрібніші частинки засмічень. При цьому задіюється механізм вироблення негативно заряджених частинок, який притягує до себе всі частки, які роблять повітря брудним.

Сенсорне управління
Інтерфейс досить простий, щоб його міг освоїти навіть недосвідчений новачок. Вам залишається тільки зробити кілька кліків по сенсорній панелі, щоб пристрій запрацював за обраними вами параметрами. Відсутність стирчачих над поверхнею кнопок істотно спрощує відмивання зовнішньої поверхні корпусу.

Фільтраційний пристрій
Модель має потужну фільтрацію за рахунок декількох складових, які відсівають забруднення на різних рівнях - в залежності від діаметра частинок. PP, НЕРА-фільтр і вугільний стали цілісною системою в даному очищувачі повітря. Індикація заміни фільтра нагадає, коли необхідно буде провести зміну фільтраційної системи.

Регулювання потоку
Ви зможете вибирати самостійно, з якою силою мийка повітря буде виконувати очищення. Це істотно підвищує її продуктивність в різних умовах.

Характеристики POLARIS PPA 5042i

Додаткові функції іонізація
Спосіб установки підлоговий
Спосіб очищення вугільний фільтр
Застосування для будинку
Площа обслуговування 35 м²
Споживана потужність 15 Вт
Особливості регулювання вентилятора
Тип управління сенсорний
кількість режимів 3
Продуктивність 150 м³/г
Габарити 345 х 250 х 230 мм
Вага 2.1 кг
Колір білий