Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D

Код товару: 1094988
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PUH 0545 D
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PUH 0545 D
  • Вага: 2 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - ультразвуковий, ароматизація, зволоження, очищення, 45 м², 400 мл/г, 30 Вт, 5 л, сенсорне, коричневий

Опис POLARIS PUH 0545 D

Цікавий дизайн
Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D має нестандартний дизайн, який виділяє його серед подібної техніки. Форма корпусу обтічна, утворює м'які лінії. Кольорове рішення сприяє кращій сполучуваності з певними стилями інтер'єру. Досягнуто це за рахунок поєднання класичного чорного кольору і стилізовані передньої частини панелі під дерево. Таке рішення виглядає стильно, але при цьому витримано. Цілком вписується в концепцію класичного і модерного напрямків.

Керамічний фільтр
Фільтр, вбудований в зволожувач для фільтрації води, має важливе завдання - відсіяти шкідливі домішки і непотрібні частинки, щоб на виході отримати чистий пар. З цим чудово справляється встановлена ​​система керамічної фільтрації. Періодично вона потребує очищення шляхом промивання фільтруючих кульок.

Функція ароматизації
Щоб повітря було не тільки корисним, але і приємним, в модель включена функція, що дозволяє ароматизувати повітря. Це сприяє приємному запаху і усуненню дратівливих ароматів.

Управління приладом
Функціональні можливості представленого зволожувача великі, а засоби взаємодії максимально прості. На передній панелі розташовується екран і сенсорні кнопки, за допомогою яких задаються команди і контролюється їх виконання. Також модель оснащена пультом дистанційного управління, який дозволяє робити все на відстані.

Автовідключення пристрою
Варто відзначити високий рівень автоматизації даного пристрою. Наприклад, при відсутності води в резервуарі техніка автоматично відключається. Також можна запрограмувати відключення по таймеру, яке відбудеться через 12 годин.

Характеристики POLARIS PUH 0545 D

Тип ультразвуковий
Основні функції очищення
Площа обслуговування 45 м²
Продуктивність 400 мл/г
Потужність 30 Вт
Об'єм резервуара для води 5 л
Час роботи при повному резервуарі 34 г
Тип управління сенсорне
Функції управління таймер
Індикатори дисплей
Дизайн креативний
Додатково пульт ДУ
Колір коричневий