Очиститель воздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H White (510945)

Код товару: 1089413
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 510945
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 510945

Опис Очиститель воздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H White (510945)

Нове покоління розумного очищувача повітря Mi Air Purifier 2H- це оригінальне поєднання лаконічного дизайну, високої продуктивності і унікальних можливостей для зручного управління. Завдяки інноваційній системі фільтрації повітря у вашому будинку буде ідеально чистим. З поліпшеним мотором Nidec пристрій працює ще тихіше і споживає менше електроенергії, ніж енергозберігаюча лампочка. Зручні налаштування, швидка робота приладу, контроль і діагностика повітря через додаток - безліч переваг в компактному корпусі.

Оазис чистоти і здоров"я у вас вдома
Елегантні рішення
Mi Air Purifier 2H - зразок лаконічного і продуманого дизайну. Завдяки унікальним рішенням розробників пристрій стало на 40% компактніше першої моделі. Незважаючи на зменшені габарити, девайс може очистити кімнату площею 21 м2 всього за 10 хвилин. Корпус пристрою пронизаний 5732 отворами, що дозволяють максимально ефективно захоплювати повітря і ретельно очищати його від пилу і дрібних частинок. Очищувач не тільки створить ідеальний мікроклімат в будинку, але і елегантно підкреслить сучасний інтер"єр.

Найчистіше повітря
Унікальна система фільтрації
Розробники вдосконалили систему фільтрації і домоглися неймовірного показника - до 99.7% часток затримуються усередині пристрою, роблячи повітря ідеально чистим. Тришаровий циліндричний фільтр працює на 360° і затримують велику пил і волосся, мікрочастинки до 0.3 мкм і навіть патогенні бактерії. Завдяки основі на активованому вугіллі девайс усуває формальдегіди та інші шкідливі речовини. Пристрій автоматично визначає, коли необхідно замінити фільтр, і повідомляє вас про це через додаток на смартфоні.

Через APP додаток
Простота і зручність управління
Розробники передбачили зручне і інтуїтивно зрозуміле управління пристроєм через фірмовий додаток Mi Home. Ви зможете легко перемикати режими, налаштовувати інтенсивність очищення, вмикати та вимикати девайс з іншої кімнати, отримувати важливі повідомлення. Завдяки постійній синхронізації в додатку можна спостерігати за станом повітря в реальному часі, відстежувати вологість і температуру. Пристрій автоматично реєструються ваші звички, відключається, коли ви йдете на роботу, повідомляє про заміну фільтру - кожна деталь продумана для вашого комфорту.

Характеристики Очиститель воздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H White (510945)

Основные характеристики
Обслуживаемая площадь 37 м.кв.
Потребляемая мощность 31 Вт
Метод очистки угольный/HEPA
Метод увлажнения нет
Функция "Ионизация" нет
Функция "Ароматизации" нет
Функция "Увлажнения" нет
Функция "Озонирования" нет
Функция "Охлаждения" нет
Функция "Обогрева" нет
Функция "Осушения" нет
Дисплей есть
Управление электронное
Регулятор интенсивности испарения есть
Автоматическая регулировка влажности(гигростат) нет
Автоотключение есть
Таймер есть
Пульт ДУ нет
Емкость резервуара для воды нет
Производительность 260 куб.м/ч
Уровень шума 65 дБ
Габариты (ШхВхГ) 240 х 520 х 240 мм
Цвет белый