Очисник повітря Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Код товару: 1068964
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Mi Air Purifier 2H
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Mi Air Purifier 2H
  • Вага: 10 кг.
  • Короткий опис:

    HEPA фільтр, вугільний фільтр, для будинку, 31 м², 31 Вт, 260 м³/г, 45 дБ, білий

Опис Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Оаза чистоти й здоров'я у вас вдома
Нове покоління розумного очисника повітря Xiaomi — це оригінальне поєднання лаконічного дизайну, високої продуктивності й унікальних можливостей для зручного керування. Завдяки інноваційній системі фільтрації повітря у вашому домі буде ідеально чистим. З поліпшеним мотором Nidec пристрій працює ще тихіше та споживає менше електроенергії, ніж енергоощадна лампочка. Зручне настроювання, швидка робота приладу, контроль і діагностика повітря через застосунок — безліч переваг у компактному корпусі.

Елегантні рішення
Новий Mi Air Purifier 2 — зразок лаконічного та продуманого дизайну Xiaomi. Завдяки унікальним рішенням розробників пристрій став на 40% компактнішим за першу модель. Попри зменшені габарити, девайс може очистити кімнату площею 21 м² лише за 10 хвилин. Корпус пристрою пронизаний 5732 отворами, що дають змогу максимально ефективно захоплювати повітря й ретельно очищати його від пилу та дрібних частинок. Очисник не тільки створить ідеальний мікроклімат у будинку, але й елегантно підкреслить сучасний інтер'єр.

Висока продуктивність
Досягніть бездоганно чистого повітря в будь-якому приміщенні. Пристрій вирізняється високою потужністю очищення — 310 м³/год. Цього досить як для великої квартири, так і для приватного будинку. Завдяки енергоефективному японському мотору Nidec девайс очистить спальню або вітальню за 10 хвилин. Ваш будинок наповниться найчистішим повітрям, водночас покращиться якість сну та загальне самопочуття всіх членів сім'ї. Mi Air Purifier 2 — з турботою про ваше здоров'я.

Унікальна система фільтрації
Розробники вдосконалили систему фільтрації й домоглися неймовірного показника — до 99.7% часток затримуються усередині пристрою, роблячи повітря ідеально чистим. Тришаровий циліндричний фільтр працює на 360° і затримують великий пил і волосся, мікрочастинки до 0.3 мкм і навіть патогенні бактерії. Завдяки основі на активованому вугіллі девайс усуває формальдегіди та інші шкідливі речовини. Пристрій автоматично визначає, коли необхідно замінити фільтр, і повідомляє вас про це через застосунок на смартфоні.

Простота та зручність керування
Розробники Xiaomi передбачили зручне та інтуїтивно зрозуміле керування пристроєм через фірмовий застосунок Mi Home. Ви зможете легко перемикати режими, настроювати інтенсивність очищення, вмикати й вимикати девайс з іншої кімнати, отримувати важливі повідомлення. Завдяки постійній синхронізації в застосунку можна спостерігати за станом повітря в реальному часі, відстежувати вологість і температуру. Пристрій автоматично запам'ятовує ваші звички, вимикається, коли ви йдете на роботу, повідомляє про заміну фільтра — кожна деталь продумана для вашого комфорту.

Характеристики Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Виробник Xiaomi
Модель Mi Air Purifier 2H
Артикул Mi Air Purifier 2H
Спосіб очищення HEPA фільтр
вугільний фільтр
Застосування для будинку
Площа обслуговування 31 м²
Споживана потужність 31 Вт
Особливості нічний режим роботи
таймер
регулювання вентилятора
управління через смартфон
датчик якості повітря
індикатор заміни фільтра
Продуктивність 260 м³/г
Рівень шуму 45 дБ
Додаткові характеристики управління за допомогою додатка Mi Home для iOS і Android
Габарити 520 х 240 х 240 мм
Вага 5.2 кг
Колір білий