Пилосос iRobot Roomba i7 (i715840/i715040)

Код товару: 1066426
Під замовлення
17112 Грн
  • Інформація по iRobot i715840/i715040
  • Виробник: iRobot
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Roomba i7
  • Код виробника: i715840/i715040
  • Вага: 5 кг.
  • Габарити: 58x30x15 см.
  • Короткий опис:

    робот, сухе, контейнер, Wi-Fi, 33 Вт, акумулятор, НЕРА, шнур - бездротовий, 60 дБ, 339 х 339 х 92 мм, 3.4 кг, Колір - чорний

Опис iRobot Roomba i7

Досконалість технологій, які випереджають час

Ідеальний домашній помічник, автоматично виконує прибирання підлоги й підлогових покриттів будь-якого типу і будь-якої площі й не вимагає постійного обслуговування.

Покращена система навігації

Роботи-пилососи Roomba завжди славилися своєю інтелектуальною системою навігації, яка, до того ж, постійно вдосконалюється. На Roomba i7 було встановлено добре відому користувачам систему iAdapt 3.0, тобто третє покоління цих розумних програм. Та це далеко не все, оскільки неймовірні можливості навігаційної системи були об'єднані з технологією vSLAM (visual SLAM – visual simultaneous localization and mapping), яка успішно застосовується як на роботах-пилососах, так і на безпілотних автомобілях та іншій подібній техніці. Вона дозволяє пилососу не лише орієнтуватися у незнайомому для нього приміщенні, а й одночасно вибудовувати його карту, а також визначати своє місце розташування.

Технологія Imprint™ Smart Mapping

У новій моделі робота-пилососа встановлена унікальна технологія Imprint™ Smart Map.Технологія Smart Mapping надає допомогу вашому Roomba i7 при навчанні, нанесенні на карту плану приміщень та адаптації до них. Коли пристрій вперше опиняється у вас вдома, то за допомогою своєї навігаційної системи й технології vSLAM він досліджує приміщення або цілий поверх, а технологія Smart Mapping допомагає роботу запам'ятати складений за допомогою міток план у вигляді своєрідної карти, щоб у майбутньому не витрачати час на нове обстеження при повторному прибиранні.

Керування голосом

Пилосос Roomba i7 вміє слухати голос свого господаря. Він сумісний з голосовими помічниками Google та Alexa.Тепер не обов'язково нести пилосос у певне приміщення або посилати йому команду для початку збирання через мобільний додаток. Ви можете сказати пилососа: «Румба, прибери дитячу кімнату!» І робот зніметься з бази й попрямує до дитячої кімнати, використовуючи складену заздалегідь карту.

Збільшена потужність всмоктування

Нова модель Roomba отримала вдосконалену технологію всмоктування пилу. Якщо проводити порівняння з вдало реалізованою системою AeroVac, застосовуваною раніше у роботах 600-ї серії, оновлена технологія дозволила десятикратно збільшити силу всмоктування, що, як підсумок, довело процес прибирання до досконалості. Особливо це стосується прибирання поверхні килимових покриттів з глибоким ворсом.

Прибирання за домашніми тваринами

iRobot Roomba i7 ідеальний для здійснення прибирання у тих будинках, де знаходяться домашні улюбленці. Удосконалена система триетапного очищення з легкістю всмоктує шерсть домашніх тварин. Як правило, вплив алергенів від котів та собак стало поширеним явищем. Та цю проблему допомагає вирішувати Румба. Крім ефективного прибирання вовни, робот фільтрує повітря, затримуючи до 99% алергенів.

Камера точного позиціювання

У поглибленні верхньої частии корпуса під кутом розташована камера, за допомогою якої інтелект робота сканує простір навколо себе. Це необхідно для точного визначення місця розташування прибиральника, а також складання карти приміщення. Вся інформація записується і на її основі будується постійна карта простору. При наступних прибираннях робот використовує ці дані й краще орієнтується на місцевості, що підвищує результативність проведення прибирання

Прибирання крок за кроком

Внаслідок точного позиціювання робота, домашній помічник прибирає всю поверхню підлоги куди тільки може дістатися. При цьому пилосос проводить прибирання не хаотично, переміщуючись з місця на місце, а рухається за суворо вибудованим заздалегідь маршрутом, віртуозно огинаючи перешкоди, що зустрічаються на шляху. Під час пересування робот зберігає у себе ті місця, де прибирання вже проведено і куди варто податися, щоб не пропустити жоден сантиметр простору і повторно не прибирати вже очищені ділянки.

Поновлення прибирання

Якщо перед роботом виникло складне завдання з прибирання великої площі, то він виконає всі поставлені роботи у кілька етапів. Слабке місце всіх бездротових систем – це заряд акумулятора, що закінчується. Коли у робота закінчуються запаси енергії, пилосос повертається на зарядну базу, «відновлює сили», а заодно й очищує пилозбірник від сміття, і після цього повертається до того місця, де прибирання було перерване. Завдяки наявній карті приміщення Румба добирається до зазначеної точки найкоротшим шляхом.

Смартфон замість пульта

Вже знайомий користувачам Roomba мобільний додаток iRobot HOME, який встановлюється на смартфон, дає можливість відмовитися від використання пульта керування, здійснюючи всі дії з налаштування пилососа, його запуску та зупинки роботи через мобільний пристрій. Крім того, програмний продукт являє собою цілу систему керування, що містить у собі довідковий центр.

Характеристики iRobot Roomba i7

Фільтр на виході НЕРА
Тип пилососа робот
Також шукають тихі
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування Wi-Fi
Потужність всмоктування 33 Вт
Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 80 хв
Час зарядки 2 години
Довжина шнура бездротовий
Робочий радіус 150 м
Рівень шуму 60 дБ
Розмір 339 х 339 х 92 мм
Вага 3.4 кг
Колір чорний
Тип пылесоса, синк робот пилосос