Пилосос iRobot Roomba S9 (s915840)

Код товару: 1066428
Немає в наявності
  • Інформація по iRobot s915840
  • Виробник: iRobot
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Roomba S9
  • Код виробника: s915840
  • Вага: 4 кг.
  • Короткий опис:

    робот, суха, контейнер, Wi-Fi, акумулятор, НЕРА, пилозбірник - 0.5 л, шнур - бездротовий, 65 дБ, 3.2 кг, Колір - чорний

Опис iRobot Roomba S9

ПОКРАЩЕНЕ ВСМОКТУВАННЯ. НАЙЯКІСНІШЕ ПРИБИРАННЯ З МОЖЛИВИХУдосконалена 3-х ступінчаста система прибирання забезпечує у 40 разів сильніше всмоктування*, для кращого очищення від бруду, сміття і шерсті навіть із важкодоступних місць. Технологія Power Boost автоматично збільшує потужність всмоктування на килимах. * У порівнянні з Roomba® 600 Series.

ПОДВІЙНІ ГУМОВІ ЩІТКИ З ДЕКІЛЬКОМА ПОВЕРХНЯМИ – ТЕПЕР НА 30% ШИРШЕ*Ідеальне прибирання з кожним проходом. Унікально розроблені гумові щітки з декількома поверхнями знаходяться в постійному контакті з килимами, щоб ідеально прибирати не тільки пил та бруд, але і великие сміття. * У порівнянні з Roomba® 600 Series.

КЕРУЮТЬСЯ СЕРЙОЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИВдосконалені датчики постійно сканують простір на шляху робота зі швидкістю 25 раз на секунду, щоб виявляти перешкоди під час прибирання. Він фіксує і запам’ятовує кілька поверхових планів з прибирання вашої оселі. Використовуючи нову навігаційну технологію vSLAM®, пилосос збирає понад 230 – 400 точок даних кожну мілісекунду для оптимізації покриття.

КУТОЧКИ. КРАЇ. І ДЕТАЛІ МІЖ НИМИТехнологія PerfectEdge® з найсучаснішими датчиками і спеціально розробленою системою Corner Brush з 5-лопасною щіткою дозволяє очищувати бруд і сміття навіть з найбільш недоступних кутків та вимітати вздовж стіни, направляючи сміття на шлях пилососа, щоб він прибрав його.

ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БУДИНКУ З ТВАРИНАМИВисокоефективний фільтр виготовлений із спеціального матеріалу, який відмінно справляється з алергенами, пилом, цвіллю і навіть кліщами, знищуючи до 99% шкідливих часток. Спеціальні гумові щітки прибирають шерсть та волосся без заплутування.

НАВЧАЄТЬСЯ, СКЛАДАЄ КАРТИ І ЗАПАМ’ЯТОВУЄ ВАШ БУДИНОКТехнологія Imprint ™ Smart Mapping дозволяє роботу визначати оптимальний режим прибирання кімнати. Робот знає, які кімнати були прибрані і коли.

«ROOMBA, ПРИБЕРИ НА КУХНІ»Roomba знає, як доїхати до вашої кухні з вітальні. Виберіть, які кімнати прибираються і коли в додатку iRobot HOME. Контролюйте прибирання за допомогою голосових помічників Alexa і Google Assistant і насолоджуйтесь свободою дій!

СТАЄ РОЗУМНІШИМПилосос працює із сучасним програмним забезпеченням. Воно дає можливість користуватися смарт-функціями, які ви так любите. Отримайте доступ до наших кращих здобутків в майбутньому, завдяки оновленням, які ми згодом розробимо для поліпшення функціональності.

ЕФЕКТИВНО ОЧИЩАЄ КИЛИМИ ТА ПІДЛОГУОчищає килими і підлогу, автоматично регулюючи висоту модулю щіток так, щоб дві гумові щітки максимально притискалися до підлоги.

ПЕРЕДАЮТЬ ЕСТАФЕТУ!Технологія Imprint Link ™ дозволяє синхронізувати роботів Roomba®️ s9 і Braava jet®️ m6 для спільної прибирання – після того як Roomba виконає сухе прибирання, він подасть сигнал для того, щоб Braava помив підлогу. Комбінація сухого та вологого прибирання, без будь-яких зусиль з вашого боку.

ЯКЩО ЦЕ НЕ ВІД IROBOT, ЦЕ НЕ ROOMBAiRobot – це Wi-Fi, інтелектуальна навігація, запатентована технологія Dirt Detect ™, автоматичне регулювання головки для чищення, автоматична підзарядка і відновлення роботи, очищення килимів та підлоги.

Характеристики iRobot Roomba S9

Виробник iRobot
Модель Roomba S9
Артикул s915840
Тип пилососа робот
Тип прибирання суха
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування Wi-Fi
Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 90 хвилин
Час зарядки 2.5 год.
Ємність аккумулятору 3200 mAh
Фильтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.5 л
Довжина шнура бездротовий
Рівень шуму 65 дБ
Вага 3.2 кг
Колір чорний
Тип пылесоса, синк робот пилосос