Варочна поверхня Bosch PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O)

Код товару: 898954
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH PBH6C5B60O
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PBH 6C5 B60O
  • Код виробника: PBH6C5B60O
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 61x56x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, метал, кількість конфорок - 4, Передня права 1 кВт, Задня ліва 1.7 кВт, Задня права 1.7 кВт, Передня ліва 3.3 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - емальована сталь, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 см, нержавіюча сталь

Опис BOSCH PBH 6C5 B60O

Техніка BOSCH заслужено користується довірою українських споживачів. У сегменті побутової техніки компанія пропонує широкий спектр пристроїв - холодильники, пральні машини, плити, пилососи, що вбудовується і дрібну побутову техніку, електроінструмент і багато іншого. Стратегією компанії є довговічність роботи і безвідмовність продукції в поєднанні з комфортом і екологічністю.

Щоб приготування кулінарних шедеврів і навіть найпростіших страв приносило вам радість, важливо правильно вибрати варочну поверхню. Компанія BOSCH пропонує вам відмінний варіант, за допомогою якого ви підкреслите індивідуальний стиль вашої кухні, її неповторність і зможете приготувати масу смачних страв.

Газова варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O) відмінно доповнить інтер'єр Вашої кухні. Поверхня виконана з нержавіючої сталі. Також поверхня оснащена високоякісними емальованими підставками для посуду. Ці міцні, надійні і стійкі опори для вашого посуду прослужать вам роки і ніколи вас не підведуть.

Варильна поверхня має 4 конфорки різної потужності з автоматичним електророзпалом і системою газ-контролю. Різний розмір конфорок забезпечить різну потужність подачі газу і дає можливість швидко нагріти воду, так і довгий час тушкувати страву на повільному вогні.

З допомогою електропідпалу та системи "Газ-контроль" Ви отримаєте надійний і ідеальний спосіб почати приготування їжі. Опція електропідпалу дозволяє запалити полум'я конфорки одним поворотом ручки. А система "Газ-контроль" дозволяє не турбуватися про витік газу - датчик автоматично відключає подачу газу. Форсунки для зрідженого газу в комплекті (28-30 / 37 мбар).

Характеристики BOSCH PBH 6C5 B60O

Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Оформлення класична
Управління механічне
Тип газу і тиск природний газ (20 мбар)
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Функції автопідпал
Особливості електрокабель з штекером
конфорка Wok
1 економічна конфорка
Зони нагріву
Передня ліва 3,3 кВт
Задня ліва 1.7 кВт
Передня права 1 кВт
Задня права 1.7 кВт
Додатково
Безпека термоелектричний захист від витоку газу
Фізичні
Довжина межевого дроту 1 м
Колір нержавіюча сталь
Грати конфорок емальована сталь