Варочна поверхня Electrolux GPE363NK

Код товару: 894253
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX GPE363NK
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Італія
  • Модель: GPE363NK
  • Вага: 14.4 кг.
  • Габарити: 70x62x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, склокераміка, кількість конфорок - 4, Передня 1 кВт, Задня 2 кВт, Ліва 2 кВт, Права 3.9 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 48 х 4 см, чорний

Опис ELECTROLUX GPE363NK

Варильна поверхня ELECTROLUX GPE363NK

Відмінний розподіл тепла забезпечує прекрасні результати приготування. Потужний 3-кіловатний газовий пальник забезпечує рівномірний розподіл тепла, що дає відмінні результати приготування. Вона особливо корисна в тих випадках, коли необхідною умовою є швидкість приготування.

Максимум безпеки під час приготування. Продумана конструкція великих підставок для посуду цього приладу забезпечує ще більшу стійкість для каструль і сковорідок всіх розмірів, які можуть виявитися на конфорки.

Практичне рішення, яке гарантуватиме вам спокій. Якщо полум'я вашої газової конфорки згасне, інноваційні технології, закладені в її конструкцію, визначать це і автоматично перервуть подачу газу.

Електронне запалювання дозволяє без затримки приступити до приготування їжі. Завдяки продуманому контролю нагріву і розпалювання за допомогою поворотно-натискний ручки ви можете миттєво запалити конфорку на вручений поверхні і приступити до готування, не витрачаючи жодної зайвої хвилини.

Максимально інтенсивний нагрів, що потребується вам при готуванні на сковороді вок. Високопродуктивна пальник з потрійним розсікачем дозволить вам включати дуже великий вогонь. Саме такий нагрів вам і потрібно при роботі зі сковородою вок.

Electrolux - один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації в світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka і інші. Продукція компанії поєднує високу якість із продуманим дизайном.

Характеристики ELECTROLUX GPE363NK

Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Оформлення класична
Управління поворотні перемикачі
Робоча поверхня Скло
Напруга 220-240 В
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Функції електрозапалювання
Особливості конфорка Wok
Зони нагріву
Передня в центрі 54 мм
1.0 кВт
Задня в центрі 70 мм
2.0 кВт
Ліва 70 мм
2.0 кВт
Права 3.9 кВт
128 мм
Додатково
Безпека газ - контроль
Фізичні
Довжина межевого дроту 1.1 м
Колір чорний
Грати конфорок чавунні
Габарити (ШхГ) 59.5x52
Розміри для вбудовування (ШхГ) 560x480
Вага 13.8 кг