Варочна поверхня Electrolux GPE363YV

Код товару: 894254
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX GPE363YV
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Італія
  • Модель: GPE363YV
  • Вага: 14.1 кг.
  • Габарити: 70x62x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, склокераміка, кількість конфорок - 4, Передня права 1 кВт, Задня права 2 кВт, Задня ліва 2 кВт, Передня ліва 3.9 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 48 х 4 см, білий

Опис ELECTROLUX GPE363YV

Варильна поверхня ELECTROLUX GPE363YV

Газова варильна поверхня "Газ на склі". Пальник Speed ​​Burner цієї вручений поверхні Electrolux розроблена для швидкого розігріву дна каструль і сковорідок. Крім більш швидкого і потужного нагріву це дозволяє заощадити до 20% економії енергії. Пальник Speed ​​Burner з декількома розсікачами забезпечує більш потужне полум'я. Додатковий нагрів допоможе створити автентичні смаки Азії. Система чавунних підставок дозволяє спокійно ставити каструлі та сковорідки на варильну поверхню. Автоматична захисна функція цієї газової вручений поверхні вимкне газ, якщо він випадково згасне.

Особливості: тип газова. Установка вбудована, незалежна. Максимальна потужність газу 7,9 кВт. Номінальна напруга 230 В. Довжина мережевого шнура 1,1 м. Колір білий. Розміри для вбудовування (х Ш х Г) х 56 х 48 см. Пальник 4k Wok Burner з декількома розсікачами. Регулятори потужності нагріву. Положення панелі управління: Спереду справа. Електропідпал за допомогою поворотних регуляторів. Газ-контроль. Чавунні утримувачі для посуду. Набір для конверсії газу.

Electrolux - один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації в світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka і інші. Продукція компанії поєднує високу якість із продуманим дизайном. Філософія компанії - це дизайн, який викликає емоції і бажання у споживача, але який в той же час підкріплений функціональними та якісними аспектами продукції. Ще один девіз компанії - відмінності в ціні продукції не позначаються на її якості, а тільки на функціональності.

Характеристики ELECTROLUX GPE363YV

Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Оформлення класична
Управління поворотні перемикачі
Робоча поверхня Скло
Напруга 220-240 В
Функції
Кількість конфорок 4 шт
Особливості електрозапалювання однією рукою
Набір для конверсії газу
Зони нагріву
Передня ліва 3.9 кВт
Задня ліва 2.0 кВт
Передня права 1 кВт
Задня права 2.0 кВт
Додатково
Безпека газ - контроль
Фізичні
Колір білий
Грати конфорок чавунні
Габарити (ШхГ) 59x52
Розміри для вбудовування (ШхГ) 560 x 480