Варочна поверхня Eleyus KORSA 30 WH CF

Код товару: 1298075
Під замовлення
5775 Грн
  • Інформація по ELEYUS KORSA 30 WH CF
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: KORSA 30 WH CF
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 50x40x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, загартоване скло, кількість конфорок - 2, Задня 3 кВт, Передня 1 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, природний газ, бутан/зріджений, 220 В, 240 В, Розміри ніші для вбудовування - 49 х 28.5 х 5 см, 5.5 кг, білий

Опис ELEYUS KORSA 30 WH CF

Елегантне та витривале загартоване скло
Загартоване скло в руках справжніх майстрів нагрівається до високих температур, а згодом швидко та рівномірно остигає. Завдяки цьому ваша варильна панель залишається міцною, стабільною, простою в обслуговуванні та красивою, що є чудовим поєднанням із робочою поверхнею кухні.

Міцні чавунні решітки, зістарена конструкція
Лаконічна та зістарена конструкція індивідуальних чавунних решіток підкреслює їх міцність, довговічність і стійкість до розміщення посуду. Чистити сітки легко та зручно, мити їх можна навіть у посудомийній машині.

Сучасний ергономічний дизайн
Поверхня обладнана задніми швидкісними (3 кВт) та передніми допоміжними (1 кВт) пальниками. Удосконалені чорні поворотні перемикачі захищені від нагрівання, тому що швидкий пальник завбачливо знімається з передньої панелі керування.

Комфорт щодня
Натисніть і поверніть ручку керування однією рукою — і полум'я пальника вже горить. Автоматичне електричне запалювання позбавляє вас зайвих турбот, швидко та якісно запалює пальники варильної панелі.

Газовий контроль
Раптом пролилося молоко чи повіяв вітер, і ви не помітили, як згасло полум'я пальника? Не варто переживати, адже датчики контролю газу самостійно реагують на перепади температур та миттєво блокують витік газу. Тому безпека вашої оселі під надійним контролем!

Компактний розмір
Ширина варильної панелі становить усього 30 см, тому вона гармонійно вписуватиметься в компактну квартиру-студію або чудово поєднуватиметься з електричними плитами на великих кухнях.

Характеристики ELEYUS KORSA 30 WH CF

Тип поверхні газова
Матеріал поверхні загартоване скло
Кількість конфорок 2
Діаметр і потужність конфорок Передня 1 кВт
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Кількість решіток 2
Функції велика конфорка
Дизайнерська колекція Compatto
Також шукають газові на 2 конфорки
Тип використовуваного газу природний газ
Напруга 240 В
Наявність шнура живлення є
Наявність вилки є
Розміри ніші для вбудовування 49 х 28.5 х 5 см
Розміри 51 х 31 x 5 см
Вага 5.5 кг
Колір білий
Управління механічне