Варочна поверхня Eleyus RONA 30 BL V

Код товару: 1202775
Під замовлення
7512 Грн
  • Інформація по ELEYUS RONA 30 BL V
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: RONA 30 BL V
  • Вага: 12 кг.
  • Габарити: 50x40x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, склокераміка (Hi-Light), склокераміка, кількість конфорок - 2, Передня 1.2 кВт, Задня 1.8 кВт, Управління - сенсорне, 220 В, Розміри ніші для вбудовування - 49 х 27 см, 4.1 кг, чорний

Опис ELEYUS RONA 30 BL V

Стильне доміно

Такий формат варильні поверхні, як доміно, відмінно підійде для тих, хто готує вдома нечасто. Варильна панель Eleyus RONA 30 має 2 зони нагріву і мінімально можливі габарити при таких характеристиках. Її можна розмістити навіть в самій маленькій кухні, при цьому залишиться багато місця для інших важливих предметів.

Електричний нагрів

З огляду на компактні габарити, використання потужних нагрівачів в Eleyus RONA 30 не може не радувати. Вони допомагають розігріти посуд до робочої температури за мінімальний проміжок часу. Технологія Hi-Light забезпечує безпечний і довговічний нагрів. Адже самі елементи надійно сховані під склокерамічною поверхнею. Навіть якщо на неї проллється їжа, очистити її не складе труднощів. Електричні компоненти від провідних європейських виробників гарантують гідний рівень якості і тривалу експлуатацію.

Розумне управління

Система Sensor Control забезпечує зручне і наочне управління параметрами поверхні Eleyus RONA 30. Вибір зони нагрівання, регулювання температури, вмикати або вимикати - все зібрано компактно в одному місці. А зрозумілі малюнки показують, яка кнопка за що відповідає. Навіть інструкція не знадобиться, щоб розібратися! Вибирайте один з дев'яти рівнів нагріву, щоб готувати як справжній шеф-кухар!

Економічність роботи

Варочная поверхня Eleyus RONA 30 розігрівається до максимальної температури вже за 3 секунди. Конфорки двох розмірів і потужності (1200 Вт - 145 мм і 1800 Вт - 180 мм) допоможуть раціонально використовувати електроенергію. ККД такої панелі знаходиться на рівні 60-70%, що в порівнянні з газовими аналогами дає суттєву економію природних ресурсів. 

Характеристики ELEYUS RONA 30 BL V

Управління сенсорне
Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) склокераміка (Hi-Light)
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 2
Діаметр і потужність конфорок Передня 1.2 кВт
Максимальна потужність підключення 3000 Вт
Функції таймер
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Напруга 220 В
Наявність шнура живлення є
Розміри ніші для вбудовування 49 х 27 см
Розміри 51 х 30 х 4.75 см
Вага 4.1 кг
Колір чорний