Варочна поверхня Eleyus RONDA 30 BL V

Код товару: 1077005
Під замовлення
5289 Грн
  • Інформація по ELEYUS RONDA 30 BL V
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: RONDA 30 BL V
  • Вага: 6 кг.
  • Габарити: 58x31x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, склокераміка (Hi-Light), загартоване скло, кількість конфорок - 2, Передня 1.2 кВт, Задня 1.8 кВт, Управління - механічне, 220 В, 240 В, Розміри ніші для вбудовування - 49 х 27 см, 4.2 кг, чорний

Опис ELEYUS RONDA 30 BL V

Надійні матеріали
Eleyus RONDA 30 BL V - електронна безконфорочная варки поверхня від компанії Eleyus. Вона виконана з надійного і міцного матеріалу - склокераміки EuroKera. Такий матеріал французького якості, гарантує довговічність, стійкість до високих температур, легкість в експлуатації. Деталі внутрішньої збірки поверхні мають іспанське і німецьке походження. Таким чином, для варки поверхня Eleyus RONDA 30 BL V - досягнення повністю європейської якості.

Зони нагріву
Серія варильні поверхні RONDA від Eleyus відрізняється двома зонами нагрівання - 145 мм в діаметрі і 1200 Вт потужності, а також 180 мм діаметром і 1800 Вт потужності. Як нагрівальний елемент використовується Hi-Light, такі нагрівальні елементи мають довгий термін служби, швидко нагріваються до заданої температури. Кожна і зон нагріву має 6 рівнів нагріву.

Механічне управління
Eleyus RONDA 30 BL V оснащена механічним керуванням. Таке управління зручне, інтуїтивно зрозуміле для всіх користувачів і надійне. Користуючись двома поворотними перемикачами, вам легко буде вибрати серед всіх доступних рівнів нагріву. Індикатор включення варильної поверхні робить користування нею безпечним, тому що вказує на включену конфорку, а також на вимкненому конфорку, яка ще не охолола і має температур більше 60⁰С.

Інші функції
Купити Eleyus RONDA 30 BL V можна за доступною ціною і переконатися в приємному співвідношенні ціни і якості. Нагрівання поверхні має коефіцієнт корисної дії 60 - 70%, в порівнянні з газовими конфорками, цей показник в 2 рази більший.

Характеристики ELEYUS RONDA 30 BL V

Тип поверхні електрична
Управління механічне
Також шукають недорогі
Тип нагрівальних елементів (конфорки) склокераміка (Hi-Light)
Матеріал поверхні загартоване скло
Кількість конфорок 2
Діаметр і потужність конфорок Передня 1.2 кВт
Максимальна потужність підключення 3000 Вт
Функції індикатор залишкового тепла
Напруга 240 В
Розміри ніші для вбудовування 49 х 27 см
Розміри 51 х 29 х 4.7 см
Вага 4.2 кг
Колір чорний