Варочна поверхня Eleyus VIVA 60 BL V

Код товару: 1077006
Під замовлення
6993 Грн
  • Інформація по ELEYUS VIVA 60 BL V
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: VIVA 60 BL V
  • Вага: 5 кг.
  • Габарити: 55x49x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, склокераміка (Hi-Light), загартоване скло, кількість конфорок - 4, Задня права 1.8 кВт, Задня ліва 1.2 кВт, Передня права 1.2 кВт, Передня ліва 1.8 кВт, Управління - сенсорне, 220 В, 230 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 х 4.1 см, 7.3 кг, чорний

Опис ELEYUS VIVA 60 BL V

Європейська якість
Eleyus VIVA 60 BL V - електронна сенсорна варильна поверхня від компанії Eleyus. Вона виконана з надійного і стильного матеріалу - склокераміки EuroKera. Такий матеріал французького якості, гарантує довговічність, стійкість до високих температур, легкість в експлуатації. Склокерамічна поверхня набагато ефективніше звичайної газової конфорки, адже вона нагрівається вже через три секунди після включення і має ККД 60 - 70%, що в два рази вище, ніж газова конфорка з її ККД 30 - 40%.

Зони нагріву
Eleyus VIVA 60 BL V оснащена 4 зонами нагріву - 2х145 мм в діаметрі і 1200 Вт потужності, 2х180 мм діаметром і 1800 Вт потужності. Як нагрівальний елемент використовується Hi-Light, такі нагрівальні елементи мають довгий термін служби, швидко нагріваються до заданої температури. Всі зони нагріву мають 9 рівнів з можливістю вибрати необхідний варіант температури.

Управління поверхнею
Eleyus VIVA 60 BL V оснащена сенсорним управлінням Sensor Control, воно розміщене на такому рівні, щоб управління було максимально зручним. Сенсор розроблений з оптимальною турботою про користувача, навіть якщо у вас виникають певні проблеми були, сенсор підкаже всі нюанси управління і роботи. Сенсор підкаже також інформацію про залишковий теплі - якщо він сигналізує буквою Н, значить зони нагрівання не досягли температури нижче 60⁰.

Набір функціоналу
Купити Eleyus VIVA 60 BL V можна за доступною ціною і переконатися в приємному співвідношенні ціни і якості. Варильна поверхня оснащена таймером, після завершення роботи, зона нагріву автоматично відключиться і сигналізує це звуковим сигналом. Є також захист від переливу, якщо на поверхню потрапляє вода, то вона також відключається. Присутній дуже корисна функція для батьків - безпека від дітей.

Характеристики ELEYUS VIVA 60 BL V

Управління сенсорне
Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) склокераміка (Hi-Light)
Матеріал поверхні загартоване скло
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1.2 кВт
Максимальна потужність підключення 6000 Вт
Функції захист від переливу
Напруга 230 В
Наявність шнура живлення є
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 4.1 см
Розміри 59 х 52 х 5 см
Вага 7.3 кг
Колір чорний