Варочна поверхня Elica TESLA BL/A/83

Код товару: 809396
Під замовлення
76634 Грн
  • Інформація по ELICA TESLA BL/A/83
  • Виробник: ELICA
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TESLA BL/A/83
  • Вага: 12.5 кг.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, індукційні, склокераміка, кількість конфорок - 4, Передня ліва 2.1 кВт, Задня ліва 2.1 кВт, Задня права 2.1 кВт, Передня права 2.1 кВт, Управління - сенсорне, чорний

Опис ELICA TESLA BL/A/83

Варильна поверхня ELICA TESLA BL / A / 83
Варильні поверхні цілком можуть замінити традиційні електроплити, адже вони не тільки мають менші розміри, але і мають ряд переваг. Наприклад вони швидше нагріваються і більш пожежобезпечні. Магнітне поле, нагріває тільки металеву каструлю і тому, якщо наприклад на поверхню впаде рушник, то воно не запалиться. Це дуже завбачливо і дозволяє уникнути небезпеки виникнення пожежі. Варильна поверхня - це інноваційний пристрій, яке може стати відмінним помічником на будь-якій кухні. Розігрів за допомогою цього пристрою відбувається практично миттєво. Слід окремо відзначити надзвичайно презентабельний зовнішній вигляд девайса, його поверхня ретельно відполірована і схожа на дзеркало.

Варильна поверхня ELICA TESLA BL / A / 83 - чудова поверхня, яка має номінальну потужність в 7,4 кВт. Модель має 4конфорок. сенсорне керування. Цікавим є наявність в даній моделі надійного таймера конфорок. Крім цього в девайсе реалізовано захисне відключення і індикатор залишкового тепла, який вкаже користувачу, ступінь нагріву поверхні. Девайс має поверхню зі склокераміки. Завдяки цьому пристрій виглядає сучасно і креативно. Однак це покриття слід оберігати від ударів твердими предметами. особливо точкових. Так як це може привести до появи тріщин і псування зовнішнього вигляду дзеркальної поверхні. Незалежна електрична ELICA TESLA BL / A / 83-це гармонійне поєднання стилю, функціональності, надійності і високої якості.

Характеристики ELICA TESLA BL/A/83

Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 2.1 кВт
Управління сенсорне
Функції турбо-режим
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Розміри 83 x 51 x 21 см
Колір чорний