Варочна поверхня Hansa BHI68369

Код товару: 1283333
Під замовлення
9906 Грн
  • Інформація по Hansa BHI68369
  • Виробник: Hansa
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: BHI68369
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 50x50x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, індукційні, склокераміка, кількість конфорок - 4, Задня права 1.8 кВт, Передня ліва 2.2 кВт, Передня права 1.4 кВт, Задня ліва 1.4 кВт, 210 мм, Передня права 160 мм, Управление - сенсорне, 220 В, 380 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 х 5.8 см, 8.2 кг, чорний

Опис Hansa BHI68369

Booster
Не витрачай зайвого часу на кухні, якщо можеш його провести з користю для себе! Функція Booster допоможе тобі в цьому. Він підвищує потужність нагрівання, що дозволяє пришвидшити процес приготування страв на 30%. Коротший час смаження чи варіння – це також менша втрата цінних речовин в продуктах. Швидко та корисно!

Система сенсорного управління
Тільки користь і вигода. Сенсорна система управління дає Вам доступ до багатьох розширених функцій, включаючи точний вибір потужності нагріву, блокування панелі. Без елементів, які виступають з поверхні варильної панелі, Ви можете швидко та легко чистити її, уникаючи виснажливого та тривалого очищення.

Блокування від дітей
Легко випадково увімкнути або вимкнути поверхню, якщо Ви зайняті на кухні різними видами діяльності. Особливо, якщо у Вашому будинку є діти. Щоб обмежити цей ризик, варильні панелі Hansa оснащені спеціальним замком (ChildLock). Увімкніть блокування і Ви отримаєте повний контроль. Безпека для всіх членів родини!

Захисне відключення зон нагріву
З метою безпеки кожна зона нагріву обладнана системою автоматичного відключення. Максимальний час роботи визначається відповідно до обраної потужністю нагріву. Якщо протягом тривалого часу потужність не змінюється, то відповідна зона відключається і з'являється індикація гарячої зони.

Розпізнання наявності та розміру посуду
Розумна поверхню? Саме так! Виберіть потрібну зону, постав на неї посуд, а панель самостійно визначить площу нагріву виходячи з розмірів каструлі або сковороди. Завдяки цьому, використання поверхні стає більш безпечним і економним, що особливо важливо. Таким чином Ви будете повністю контролювати кількість споживаної електроенергії.

Таймер
Ця функція дозволяє налаштовувати час приготування (максимум 99 хвилин) для кожної конфорки, що значно полегшує одночасне приготування декількох страв. Коли час закінчується, зона вимикається і лунає звуковий сигнал.

Таймер-хвилинник
Також таймер можна використовувати окремо від зон нагріву, щоб таймер їх не вимикав, а тільки пролунав звуковий сигнал по закінченню налаштованого часу. Або навіть тоді, коли зони поверхні вимкнені, зручно для особистих потреб, наприклад, готування в духовій шафі, якщо в неї немає свого таймера. Отримайте повний контроль над часом!

Стабільна потужність нагрівання
Чи коли-небудь траплялося з Вами таке, що під час одночасного використання багатьох нагрівальних зон їхня потужність не була однаковою? В поверхні Hansa цей ризик успішно усунуто навіть під час використання всіх зон на максимальній потужності. Саме тому Ви можете бути впевненим, що приготування є передбачуваним згідно Ваших налаштувань.

Індикатор гарячої зони
Функція інформує вас, чи не гаряча зона після зняття каструлі з конфорки. При температурі вище 60°C на дисплеї з'являється буква «H». Між 45 та 60°C з'являється буква «h». Зробіть свою кухню більш безпечною!

Монтаж варильної поверхні на одному рівні з робочою поверхнею
Більше немає бруду в зазорах між варильною поверхнею та робочою поверхнею! Поверхня Hansa сконструйована таким чином, що її можна вбудовувати в кухонну стільницю без будь-яких проміжків, в яких може збиратися сміття. Тепер робота на кухні - чисте задоволення!

Характеристики Hansa BHI68369

Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 160 мм
Максимальна потужність підключення 6800 Вт
Управление сенсорне
Функції турбо-режим
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Напруга 380 В
Наявність шнура живлення є
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 5.8 см
Розміри 59 х 5.8 х 52 см
Вага 8.2 кг
Колір чорний