Варочна поверхня Jantar HSR 60 WH EF

Код товару: 1582394
Під замовлення
3631 Грн
  • Інформація по JANTAR HSR 60 WH EF
  • Виробник: JANTAR
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HSR 60 WH EF
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 50x50x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, емаль, кількість конфорок - 4, Передня права 1 кВт, Задня права 1.75 кВт, Задня ліва 1.75 кВт, Передня ліва 2.8 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - емальована сталь, природний газ, бутан/зріджений, 220 В, Розміри ніші для вбудовування - 6 х 56 х 48 см, 6.7 кг, білий

Опис JANTAR HSR 60 WH EF

Готуйте із задоволенням

Розігріти їжу або приготувати черговий кулінарний шедевр ще простіше: вбудована газова поверхня Jantar HSR 60 на чотири конфорки має комфортні габарити для одночасного розміщення посуду різного розміру. Продумана ергономіка, естетичність використаних матеріалів та технологічність перетворюють побутовий девайс на надійного та ефективного помічника, що гармонійно доповнює кухонний простір.

Модель, яка не потребує особливого догляду

Вбудована газова поверхня виготовлена з емальованої сталі, яка відрізняється довговічністю та стійкістю до механічних пошкоджень. Матеріал витримує регулярний вплив високих температур без появи деформацій та зміни геометрії пристрою. Для очищення покриття навіть від стійких забруднень достатньо базових засобів та мінімуму часу.

За посуд можна не звільнитися

Газова плита Jantar HSR 60 обладнана ґратами із емальованої сталі з продуманим дизайном. Конструкція витримує посуд різного об'єму, забезпечуючи його стабільне становище під час приготування їжі. Зовнішній вигляд і геометрія ґрат залишаються незмінними протягом тривалого періоду часу.

Комфортне управління роботою девайсу

Модель оснащена панеллю керування із чотирма механічними перемикачами. Вони знаходяться праворуч на безпечній відстані від конфорок, щоб уникнути нагріву та підвищити комфорт використання варильної поверхні Jantar HSR 60. Загальна потужність побутового девайсу становить 7 кВт. Продумане розташування пальників та ергономіка ґрат дають можливість одночасно готувати їжу в посуді різного діаметру.

Включайте конфорки в один рух

Надійні механічні перемикачі забезпечують додатковий комфорт і легко вмикаються однією рукою. Система електрозапалювання автоматично спрацьовує при натисканні на перемикач. Пара секунд знадобиться, щоб настроїти конфорку на оптимальний рівень горіння. Забудьте про сірники та запальнички, використовуючи автоматизовану систему підпалу.

З турботою про безпеку користувачів

Варильна поверхня з газ-контролем забезпечує моментальне блокування постачання газу до конфорки, якщо полум'я випадково згасне від протягу або активних переміщень у плити. Така система дає можливість готувати за різних умов без хвилювання за функціонал газового побутового девайсу.

Різні варіанти підключення

Доповніть кухонний простір надійною та практичною газовою поверхнею Jantar HSR 60. Вона комплектується форсунками як для підключення до центральної газової магістралі, так і газового балона за допомогою додаткового комплекту форсунок.

Характеристики JANTAR HSR 60 WH EF

Тип поверхні газова
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1 кВт
Управління механічне
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток емальована сталь
Кількість решіток 4
Функції Форсунки для скрапленого газу в комплекті
Тип використовуваного газу природний газ
Напруга 220 В
Наявність шнура живлення є
Розміри ніші для вбудовування 6 х 56 х 48 см
Вага 6.7 кг
Колір білий
Також шукають недорогі