Варочна поверхня Kernau KHC 6411

Код товару: 1107298
Під замовлення
7889 Грн
  • Інформація по Kernau KHC 6411
  • Виробник: Kernau
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: KHC 6411
  • Вага: 10 кг.
  • Габарити: 52x31x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, склокераміка (Hi-Light), склокераміка, кількість конфорок - 4, Задня ліва 1.2 кВт, Передня ліва 1.8 кВт, Задняя права 1.2 кВт, Передня права 1.8 кВт, Управління - сенсорне, 220 В, 240 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 х 4.1 см, чорний

Опис Kernau KHC 6411

Вся поверхня плити покрита чорним покриттям, завдяки якому електрична плита і елементи її конструкції залишаються непомітними. Конфорки мають індикатор залишкового тепла, який повідомляє про високу температуру. Його дія полягає в активації символу "Н" на певній конфорці, аж до моменту її охолодження. Функція AUTO- STOP це захист від пошкодження плити в разі випадкового її включення, довгої перерви в роботі, википання рідини на панель управління або пригорання. Дуже важливим елементом захисту сімей з дітьми є батьківська блокування, яка запобігає зміні налаштувань і включенню плити маленькими членами сім'ї.

Функція HI-LIGHT
Ця функція дозволяє плиті отримати максимальну потужність в обраній зоні приготування за дуже короткий час. Це дозволяє швидко нагрівати або варити їжу.

Функція STAND-BY
Після відключення обладнання воно переходить в стан сну, завдяки чому споживає всього 0,5 Вт, що значно економить споживання електроенергії. Попередження про можливі опіках Після нагрівання поверхні плити вище 60 ° C на панелі управління з'являється буква "Н", яка попереджає про можливість опіку.

Функція AUTO STOP
Функція полягає в автоматичному відключенні плити в разі заливання конфорка. Це виключає ризик пошкодження пристрою.

Сенсорне управління
Полегшує вибір запланованої програми. Це дуже просто і інтуїтивно зрозуміло. Передня частина пристрою гладка, що дозволяє легко її очищати.

Батьківське блокування
Запобігає включення і виключення пристрою маленькими дітьми. Деактивувавши панель управління, функція запобігає випадкове зміна налаштувань і програм.

Характеристики Kernau KHC 6411

Управління сенсорне
Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) склокераміка (Hi-Light)
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1.8 кВт
Максимальна потужність підключення 6000 Вт
Функції захист від дітей
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Напруга 240 В
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 4.1 см
Розміри 59 х 52 х 4.1 см
Колір чорний