Варочна поверхня Liberty PG7151S-CCI(418)

Код товару: 782683
Під замовлення
7118 Грн
  • Інформація по LIBERTY PG7151S-CCI(418)
  • Виробник: LIBERTY
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PG7151S-CCI(418)
  • Вага: 9.15 кг.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, метал, кількість конфорок - 5, 1 кВт, 2.4 кВт, 1.8 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, природний газ, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 48 х 5 см, нержавіюча сталь

Опис LIBERTY PG7151S-CCI(418)

Завдяки збільшенню лише на 10 см ширини варильної панелі ви отримуєте додаткову конфорку, яка дозволить готувати одночасно на одно блюдо більше, що важливо для великої сім"ї або частих гостей. Нові суцільні чавунні грати нададуть вашій вбудованій поверхні сучасному вигляду і практичності. Чавунні грати стійкіші до високих температур, мають поліпшену теплопровідність, що забезпечує повне використання тепла, що виділяється, з мінімальними його втратами. Чавунні грати(особливо суцільні) забезпечують підвищену стійкість посуду на плиті і легку перестановку з однієї конфорки на іншу. Великим плюсом чавунних грат є те, що вони не втрачають свого первинного виду з часом користування.
Суперпотужна конфорка WOK допоможе вам приготувати блюдо в два рази швидше, ніж на звичайній газовій конфорці. Приготування їжі на WOK- конфорці - це простий і швидкий спосіб різноманітити свій раціон і поглянути на звичні вам продукти і блюда з нового боку. Наявність газ-контроля в поверхнях LIBERTY забезпечує максимальну безпеку навіть у вашу відсутність на кухні. У разі перебоїв з постачаннями газу або зникнення полум"я автоматика відключить подання газу і попередить його витік.
Конфорки:
Передня ліва: 1 кВт
Задня ліва: 1,8 кВт
Передня права: 1,8 кВт
Задня права: 2,4 кВт
Центральна WOK: 3,4 кВт

Характеристики LIBERTY PG7151S-CCI(418)

Управління механічне
Тип поверхні газова
Матеріал поверхні метал
Кількість конфорок 5
Діаметр і потужність конфорок 2.4 кВт
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Функції Фіксоване положення "мале полум'я"
Розміри ніші для вбудовування 56 х 48 х 5 см
Розміри 68 х 50 х 10 см
Колір нержавіюча сталь
Кількість решіток 2
Тип використовуваного газу природний газ