Варочна поверхня Pyramida PFE 604 BL B

Код товару: 1265807
Під замовлення
6858 Грн
  • Інформація по PYRAMIDA PFE 604 BL B
  • Виробник: PYRAMIDA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PFE 604 BL B
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x38x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, емаль, кількість конфорок - 4, Задня ліва 1.7 кВт, Передня ліва 2.9 кВт, Передня права 0.9 кВт, Задня права 1.70 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, природний газ, бутан/зріджений, 220 В, 240 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 см, 7.3 кг, чорний

Опис PYRAMIDA PFE 604 BL B

Чорна матова варильна поверхня з 4 конфорками різної потужності PFE 604 поєднує стиль та функціональність. Зручність та безпеку користування поверхнею гарантують електропідпал, газ-контроль та італійські газові крани Sabaf.

Корпус з матової емальованої сталі

Варильна поверхня Pyramida має нестандартне емальоване матове покриття, поєднує у собі стиль та практичність. Якісні матеріали стійкі до дрібних механічних ушкоджень та високих температур. Це незамінна помічниця як для приготування повсякденних страв, так і під час створення святкових шедеврів. Нехай кожна хвилина приготування улюблених страв з Pyramida стане для вас справжньою насолодою.

Лише одне натискання

Сірникам та запальничкам не місце на сучасній кухні. Варильна поверхня Pyramida обладнана системою автоматичного підпалу. Щоб активувати подачу газу до певної конфорки і запалити її, достатньо натиснути на ручку одним легким рухом.

Безпека та контроль

Важливу роль для безпечної роботи варильної поверхні відіграє система газ-контролю. Якщо полум’я горілки раптом згасне (наприклад, від протягу чи молока, яке витікло), одразу ж автоматично закривається клапан подачі газу. Ця проста, але корисна функція попередить витік газу та виникнення аварійної ситуації.

4 конфорки для різних потреб
Готувати та підігрівати одночасно кілька страв на 4 конфорках — це так зручно. З великою конфоркою з потужністю 2,9 кВТ навіть велика каструля борщу — це справа 30 хвилин. А дві середні конфорки потужністю 1,7 кВт допоможуть розігріти сніданок, зварити кашу чи стушкувати страву на слабкому вогні. Ранкова кава чи тепленьке молоко для дітлахів — завдання для найменшої горілки потужністю 0,9 кВт.


Вигідна економія з Pyramida
Форсунки для пропан-бутану (LPG) вже входять до заводської комплектації поверхні Pyramida PFE 302 BL. Тому немає необхідності купувати їх додатково.

Стильний акцент
Решітки цієї моделі зроблені з емальованої сталі. Вони легші за чавунні і витримують тривалу дію високих температур. Їх легко доглядати, підтримуючи чистоту. Ще один плюс - нова форма решіток: тепер вони стали більш плоскими і виглядають дуже стильно.

Характеристики PYRAMIDA PFE 604 BL B

Управління механічне
Тип поверхні газова
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 0.9 кВт
Максимальна потужність підключення 7200 Вт
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Кількість решіток 2
Функції турбоконфорка
Тип використовуваного газу природний газ
Напруга 240 В
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 см
Розміри 58 х 51 х 10 см
Вага 7.3 кг
Колір чорний