Варочна поверхня Pyramida PFG 302 BL B

Код товару: 1265809
Під замовлення
5155 Грн
  • Інформація по PYRAMIDA PFG 302 BL B
  • Виробник: PYRAMIDA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PFG 302 BL B
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x38x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, емаль, кількість конфорок - 2, 2.9 кВт, Передня 0.9 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, природний газ, 220 В, 240 В, Розміри ніші для вбудовування - 49 х 27 см, 6 кг, чорний

Опис PYRAMIDA PFG 302 BL B

Блискуче стильне рішення для компактних кухонь! 2-х конфорочна варильна поверхня PFG 302 завширшки всього 29 см. Модель виконана з практичного загартованого скла, оснащена стійкими до високих температур чавунними решітками та має приємні на дотик круглі ручки управління. Зручність та безпеку гарантують електропідпал, газ-контроль та італійські газові крани Sabaf.

Надміцний корпус з загартованого скла

Сучасна техніка Pyramida стане справжньою прикрасою вашої кухні. Класичний стиль чи модерн – корпус з загартованого скла пасуватиме до будь-якого інтер’єру. Практичні матеріали та вигляд класу преміум – це все про варильну поверхню Pyramida.

Лише одне натискання

Сірникам та запальничкам не місце на сучасній кухні. Варильна поверхня Pyramida обладнана системою автоматичного підпалу. Щоб активувати подачу газу до певної конфорки і запалити її, достатньо натиснути на ручку одним легким рухом.

Безпека та контроль

Важливу роль для безпечної роботи варильної поверхні відіграє система газ-контролю. Якщо полум’я горілки раптом згасне (наприклад, від протягу чи молока, яке витікло), одразу ж автоматично закривається клапан подачі газу. Ця проста, але корисна функція попередить витік газу та виникнення аварійної ситуації.

2 конфорки для різних потреб

Використовуйте поверхню раціонально: готуйте та розігрівайте дві страви одночасно. Нехай працюють обидві конфорки. Приготувати велику каструлю супу для великої конфорки потужністю 2,9 кВт – справа якихось 30 хвилин. А маленька горілка просто незамінна, коли ви варите каву у турці, підігріваєте молоко чи обід для вашої малечі.

Класичні матеріали у сучасному виконанні

Чавунні решітки здатні витримувати достатньо велику вагу. А ще вони надзвичайно стійкі до високих температур. Класичний матеріал, який часто використовують у кухонній техніці, слугуватиме довго і збереже свої якості протягом багатьох років.

Характеристики PYRAMIDA PFG 302 BL B

Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Кількість решіток 1
Функції електрозапалювання однією рукою
Також шукають недорогі
Тип використовуваного газу природний газ
Напруга 240 В
Розміри ніші для вбудовування 49 х 27 см
Розміри 52 х 29 х 10 см
Вага 6 кг
Колір чорний
Управління механічне
Тип поверхні газова
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 2
Діаметр і потужність конфорок Передня 0.9 кВт
Максимальна потужність підключення 3800 Вт