Варочна поверхня Pyramida VCH G 320

Код товару: 1266009
Немає в наявності
  • Інформація по PYRAMIDA VCH G 320
  • Виробник: PYRAMIDA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: VCH G 320
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x38x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, склокераміка (Hi-Light), склокераміка, кількість конфорок - 2, Передня 1.2 кВт, Задня 1.8 кВт, Управління - сенсорне, 220 В, 240 В, Розміри ніші для вбудовування - 52 х 29 см, 4.7 кг, чорний

Опис PYRAMIDA VCH G 320

Коли в кухні важливий кожен сантиметр, вибирайте поверхню-доміно на дві конфорки VCH G 320. Зробіть її центральним вбудованим елементом кухні або беріть із собою на дачу – поверхня VCH G 320 завжди працюватиме чудово.

Склокераміка: краса, витривалість та догляд без проблем
Склокераміка – гарний, витривалий і, головне, практичний матеріал, що має низку переваг:

  • стійкість до високих температур;
  • відмінна теплопровідність;
  • стійкість до утворення подряпин та інших механічних пошкоджень. Зверніть увагу, що доглядати варильну поверхню, виготовлену з такого матеріалу, легко і приємно. Достатньо нанести кілька крапель засобу для скла або склокераміки на м'яку губку та протерти.

Повний контроль часу з таймером до 120 хвилин
Практичний таймер дозволяє програмувати потрібний час. Коли час приготування закінчується, конфорка автоматично вимкнеться. А почуєте звуковий сигнал, що означає кінець процесу приготування. Залишається тільки прикрасити блюдо та подати його на стіл!

Таймер автовідключення запускається натисканням кнопки на сенсорній панелі, а клавіші + допомагають змінити час приготування в діапазоні від 1 до 120 хвилин. Дуже зручно, що таймер можна прив'язувати до кількох конфорок одночасно. І цим встановлювати різний час для приготування кожної страви окремо. На цифровому дисплеї буде відображатися найменший час, який залишився до вимкнення однієї з конфорок. Якщо ви не бажаєте заважати відпочивати близьким, рекомендується відключити звуковий сигнал таймера. І конфорки вимикатимуться безшумно.

Функція кухонного таймера також допоможе точно контролювати час приготування на інших кухонних пристроях (наприклад, електрогрилі). Варильна поверхня просто відрахує час і подасть звуковий сигнал.

Блокування від раптового увімкнення
Ваші діти іноді залишаються вдома самі, а кішка любить бігати по всіх поверхнях? Саме для таких, і не тільки випадків, на варильній поверхні Pyramida є спеціальна клавіша. Тривале утримання якої активує режим блокування пристрою від раптового увімкнення. Ми також рекомендуємо блокувати панель під час миття поверхні.

Індикатори залишкового тепла
Якщо на цифровому індикаторі зони нагрівання з'являється символ Н, це означає, що вона гаряча. Індикатор залишкового тепла зникне автоматично після того, як температура поверхні знизиться до 60°С (безпечний рівень).

Характеристики PYRAMIDA VCH G 320

Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) склокераміка (Hi-Light)
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 2
Діаметр і потужність конфорок Передня 1.2 кВт
Максимальна потужність підключення 3000 Вт
Управління сенсорне
Функції таймер
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Напруга 240 В
Наявність шнура живлення є
Розміри ніші для вбудовування 52 х 29 см
Розміри 52 х 29 х 6.1 см
Вага 4.7 кг
Колір чорний