Варочна поверхня Siemens EG6B5HO90R

Код товару: 910590
Немає в наявності
  • Інформація по Siemens EG6B5HO90R
  • Виробник: Siemens
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: EG6B5HO90R
  • Вага: 10.9 кг.
  • Габарити: 65x14x58 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, метал, кількість конфорок - 4, Передня права 1 кВт, Задня ліва 1.75 кВт, Задня права 3.3 кВт, Передня ліва 1.75 кВт, управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, Розміри ніші для вбудовування - 56 x 48 см, нержавіюча сталь

Опис Siemens EG6B5HO90R

Варильна поверхня Siemens EG6B5HO90R управляється за допомогою поворотних перемикачів, які розташовані в сторону панелі. Легкоочіщающейся поверхню EG6B5HO90R зроблена з нержавіючої сталі. Варильна панель серії IQ300 має 4 газові пальники і укомплектована складовою чавунною решіткою.

Автоматичне електрозапалювання (свічка) полегшує включення панелі. Термоелектричний захист оберігає від витоку газу, автоматично зупиняючи подачу палива при потухання полум'я. Форсунка для використання балонного газу дає можливість використовувати EG6B5HO90R на дачі. Модернізована WOK-конфорка з подвійним полум'ям підходить для приготування в чавунних казанах і сковорідках з великим діаметром.

Сьогодні SIEMENS - це повний спектр приладів для приготування смачної і здорової їжі - варильні панелі, духові шафи, холодильники, витяжки, СВЧ печі, пароварки, а також пральні та посудомийні машини.

Історія виникнення концерну зі світовим ім'ям йде вглиб століть, до далекого 1816 року, коли в невеликому маєтку Стрічці (околиці Ганновера в Нижній Саксонії) 13 грудня народилась винахідник і вчений, Вернер фон Сіменс. Неабиякі здібності Вернера принесли винахіднику світову популярність. Продукція концерну SIEMENS експортується сьогодні більш ніж в 190 країн світу, широко відома вона і російському споживачеві.

SIEMENS робить все можливе для поліпшення екології і якості життя своїх споживачів. Компанія SIEMENS робить все можливе для поліпшення екології і якості життя своїх споживачів.

Характеристики Siemens EG6B5HO90R

Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Оформлення класична
Управління поворотні перемикачі
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Функції електрозапалювання
Особливості форсунки для зрідженого газу
Зони нагріву
Передня ліва 1.75 кВт
Задня ліва 1.75 кВт
Передня права 1 кВт
Задня права 3.3 кВт
Додатково
Безпека термоелектричний захист від витоку газу
заводская настройка на природный газ
Фізичні
Довжина межевого дроту 1 м
Колір нержавіюча сталь
Грати конфорок чавунні
Габарити (ШхГ) 60 ширина