Варочна поверхня Whirlpool WLS2760BFS

Код товару: 1152772
Під замовлення
23721 Грн
  • Інформація по Whirlpool WLS2760BFS
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: WLS2760BFS
  • Вага: 15 кг.
  • Габарити: 50x45x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, індукційні, склокераміка, кількість конфорок - 4, Управління - сенсорне, 220 В, 240 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 x 48 см, 9.5 кг, бежевий

Опис Whirlpool WLS2760BFS

Індукційна технологія

Whirlpool WLS2760BFS - для варки поверхня від компанії Whirlpool, яка працює на базі використання індукційного технології. Такий спосіб нагріву конфорок є більш економним і сучасним, ніж газовий нагрів. Також, за допомогою індукційного нагріву можна швидко і ефективно приготувати будь-яку їжу, тим часом економлячи на ресурсах. Індукційна технологія полягає в нагріві не поверхні, а самого посуду, що знижує дисперсію енергії на 10%.

Прямий доступ

Whirlpool WLS2760BFS оснащена новою технологією прямого доступу до кожної конфорки за допомогою спеціальних слайдеров, які безпосередньо регулюють всі показники кожної конфорки. Інтуїтивне використання конфорок і їх управління дозволить стати впевненим користувачем кожного покупця. Також, серед зон нагріву є функція «моста», яка об'єднує дві конфорки для готування страв в овальному посуді.

Налаштування потужності

Whirlpool WLS2760BFS оснащена автоматичним настроюванням потужності кожної конфорки. Таку функцію дуже просто використовувати - досить вибрати режим приготування на дисплеї, а для варки поверхня тоді автоматично налаштує рівень потужності.

Фронтальна панель

Whirlpool WLS2760BFS можна купити за доступною ціною і переконатися в приємному співвідношенні ціни і якості. Фронтальна панель управління має повний контроль над зонами нагріву. Зручні і ергономічні елементи управління розміщені на передній панелі і мають приємне і просте використання. 

Характеристики Whirlpool WLS2760BFS

Управління сенсорне
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Максимальна потужність підключення 7200 Вт
Функції технологія зон FlexiCook
Напруга 240 В
Розміри ніші для вбудовування 56 x 48 см
Розміри 59 х 51 х 5.4 см
Вага 9.5 кг
Колір бежевий