Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB

Код товару: 893378
Під замовлення
7512 Грн
  • Інформація по ZANUSSI GPZ263SB
  • Виробник: ZANUSSI
  • Країна-виробник: Угорщина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GPZ263SB
  • Вага: 10.75 кг.
  • Габарити: 69x60x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, емаль, кількість конфорок - 4, Передня права 1 кВт, Передня ліва 3 кВт, Задня права 2 кВт, Задня ліва 2 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 48 х 4 см, чорний

Опис ZANUSSI GPZ263SB

Варильна поверхня ZANUSSI GPZ263SB виконана в класичному стилі, має 4 комфорки, оснащена жароміцними чавунними гратами. Приготування на газу - ще простіше і ще безпечніше. Безпека - ключова вимога для кухні, особливо коли для приготування використовується газ. Проте, у вас не буде приводу для занепокоєння. Особливі ретельно продумані підставки цієї моделі забезпечать максимум стійкості вашої посуді, убезпечивши і спростивши приготування страв.

Більше ніяких пошуків запальнички для газової конфорки. Функція кнопки живлення назавжди позбавить вас від необхідності шукати очима запальничку або сірники перед тим, як приступити до приготування. Просто поверніть ручку, щоб одночасно відкрити і запалити газ одним плавним рухом.

Стильна рамка затримає бризки. Скошена рамка  поверхні не тільки додасть кухні стильний вигляд, але і захистить від бризок. Очищення спроститься, а стільниця збереже бездоганну чистоту. Стійкість посуду будь-яких форм і розмірів. Великі власники для посуду цієї вручений поверхні підвищать стійкість всієї посуду - навіть найбільшою. Що б ви не готували, ваша посуд завжди буде стояти надійно і стійко.

Управління одним поворотом ручки. Ми підвищили відгук газової вручений поверхні: потужність полум'я регулюється швидко і точно. Тепер можна легко і просто поставити для страви потрібну температуру. Натиснути для миттєвого нагріву. Пальники вручений поверхні ZANUSSI GPZ263SB розпалюються миттєво, одним натисканням. Ручка відкриває газ і включає іскру, моментально забезпечуючи полум'я. Приступайте до готування в комфорті: ніякого розпалювання вручну.



Характеристики ZANUSSI GPZ263SB

Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Оформлення класична
Управління поворотні перемикачі черные, пластиковые
Напруга 230 В
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Функції електрозапалювання
Особливості Набір для конверсії газу
Зони нагріву
Передня ліва 3.0 кВт
Задня ліва 2.0
Передня права 1.0 кВт
Задня права 2.0 кВт
Додатково
Безпека газ - контроль
Фізичні
Довжина межевого дроту 1.1 м
Колір чорний
Грати конфорок чавунні 2 шт
Габарити (ШхГ) 59.5x51
Розміри для вбудовування (ШхГ) 560x480
Вага 10.2 кг