Велосипедний насос Birzman The Pump with Snap-It Pro Grey (BM22-SP-S-WD)

Код товару: 1435384
Немає в наявності
  • Інформація по Birzman BM22-SP-S-WD
  • Виробник: Birzman
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: The Pump with Snap-It Pro Grey
  • Код виробника: BM22-SP-S-WD
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 40x10x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - підлоговий, манометр - аналоговий, максимальний тиск - 220psi

Опис Birzman The Pump with Snap-It Pro Grey

Birzman The Pump with Snap-It Pro - високоякісний підлоговий велосипедний насос від знаменитого світового бренду. Виконаний з використанням сучасних технологій, що надають гідні характеристики і комфорт. Насос підходить для використання як в домашніх умовах, так і в майстерні і має робочий тиск до 220 psi (14,97 Атм).

Основною перевагою даної моделі є його технологічна головка клапана Snap-It Pro, яка зроблена спеціально для гоночних клапанів, щоб запобігти викиду під високим тиском. Його можна швидко надіти на клапан типу Presta і за допомогою випускного клапана на задній частині головки насоса можна легко та швидко відрегулювати тиск, якщо ви надто сильно накачали шину.

Другою особливістю можна відзначити вбудований манометр з подвійною шкалою значень. Перша шкала відповідає за показники фунтів-сили на квадратний дюйм (psi), а друга за показники Bar, які зовсім не багато відрізняються від показників атмосфер.

Також системою передбачена кнопка скидання тиску (CAD), яка дозволяє ідеально відрегулювати тиск в колесах, під певні вимоги як райдера, так і виробника покришок.
Ручка насоса виконана в класичному стилі, а матеріалом для неї є покрите лаком дерево. Стійка та циліндр виконані з легкого та міцного алюмінію, обробленого на верстатах CNC. Завдяки такій обробці виріб не має зварних швів, оскільки виконаний із цільної заготовки. Такий підхід також знижує підсумкову вагу конструкції.

Технології:

CAD-System - система контролю відповідає за спуск повітря. Після підключення головки клапана до ніпеля, просто натисніть на спеціальну кнопку для скидання тиску.

Характеристики Birzman The Pump with Snap-It Pro Grey

Тип підлоговий
Манометр аналоговий
Максимальний тиск 220psi
Типи ніпелів Presta (SV)
Особливості матеріал алюміній
Вага 1.8 кг
Колір сріблястий