Антипрокольна рідина Slime для безкамерок 473 мл (SDS-500/06-IN)

Код товару: 1436399
Немає в наявності
  • Інформація по Slime SDS-500/06-IN
  • Виробник: Slime
  • Країна-виробник: США
  • Модель: для безкамерок 473 мл
  • Код виробника: SDS-500/06-IN
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 10x10x10 см.

Опис Slime для безкамерок 473 мл

Аварійний герметик для дорожньої техніки Slime
Не дозволяйте проколу зіпсувати ваш день! Досить поширене явище на дорозі - це спущене колесо, і чим більше колесо, тим критичніша ця проблема. На щастя, вирішенням цієї проблеми виступає Slime Yellow Label, один із найефективніших герметиків на ринку. Чим більша ємність, тим більше можливостей вона пропонує, і тим більше транспорту ви зможете обслужити. Більше ніяких спущених коліс, адже Slime Yellow Label виявить та миттєво усуне будь-які точкові проколи автомобільного протектора діаметром до 6 мм.

Як тільки відбувається пробиття колеса, Slime відразу ж прямує до його джерела за рахунок повітря, що виходить, змушуючи дрібні частинки рідини накопичуватися в отворі і утворювати міцну і еластичну пробку. Витік повітря миттєво блокується, а ви не помічаючи проколу, з комфортом котите далі.

Герметик підходить для наступних видів транспорту: автомобілі, вантажівки, позашляховики, будинки на колесах, причепи та інші види техніки, що рухається шосе на високій швидкості. Примітно, що він дуже простий у використанні, тому що не вимагає домкрата та інших інструментів. Діапазон температур, при яких Slime все ще виконує свої функції, стартує від -37 ° C і досягає 82 ° C, що дозволяє його використовувати практично в будь-яких умовах.

Склад рідини виконаний із застосуванням технології Fibro-Seal, що працює за принципом розростання волокон. Робота технології полягає в тому, що матеріал, що потрапляє в отвір, розширюється при контакті із зовнішнім середовищем, надійно “зростаючись” з навколишнім матеріалом. Крім цього, герметик безпечний, тому що не включає токсичних, горючих речовин і відмивається звичайною водою. Більше того, склад безпечний для металевих коліс, оскільки не викликає корозії дисків.

Герметик сумісний із системою контролю тиску TPMS, він не засмічує і не ушкоджує пристрій, але може спричинити помилкове спрацьовування відразу після заливання рідини в колесо. У комплекті йде інструмент для зняття сердечника клапана, а також інші елементи, які дозволяють легко залити рідину всередину колеса.

Увага: На відміну від інших складів Slime, Yellow Label не призначений для тривалого використання та виступає лише як засіб для аварійного ремонту автомобільних коліс. Рідина повинна бути видалена з колеса через 160 кілометрів пройденої відстані, якщо ви не проїхали 160 кілометрів, видаліть герметик через 3 дні після використання. Оброблені колеса мають бути обслужені кваліфікованим майстром за першої можливості. Не допускайте знаходження рідини в колесі понад рекомендовані терміни, оскільки це може призвести до дисбалансу колеса та вібрацій. За наявності вібрацій терміново видаліть герметик.

Попередження:

  • Під час використання необхідно надягати засоби захисту очей;
  • Регулярно перевіряйте покришки на наявність сторонніх предметів та проколів;
  • Рідина не усуває проколи поза області протектора;
  • Зберігати у недоступному для дітей місці;
  • Температура всередині автомобіля у спекотний літній час може перевищувати 50 градусів. Не рекомендується зберігати рідину у занадто спекотних місцях;
  • Не використовуйте у велосипедних колесах;
  • Якщо герметик пролили на автомобільну фарбу, негайно змийте його водою.