Вентилятор Rotex RAF45-E

Код товару: 957739
Немає в наявності
  • Інформація по Rotex RAF45-E
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RAF45-E
  • Вага: 2.7 кг.
  • Габарити: 52x43x11 см.
  • Короткий опис:

    підлоговий, лопатевий, 35 Вт, світловий індикатор, Управління - механічне, 3, Діаметр - 40 см, метал, пластик, 440 х 420 х 170 мм, 2.3 кг, білий

Опис Rotex RAF45-E

Привабливий дизайн
Вентилятор Rotex RAF45-E - це пристрій, призначений для створення комфортного мікроклімату в приміщенні. Він має класичну будову, виконаний в базовому білому кольорі з синіми деталями і червоними акцентами. Дизайн, незважаючи на застосування насичених відтінків, досить лаконічний і ненав'язливий, тому вентилятор буде доречний в будь-якій обстановці. Оснащений захисною сіткою, що оберігає лопаті від попадання сторонніх предметів.

Підлогове розміщення
Конструкція вентилятора передбачає розміщення на підлозі. Щоб положення техніки було стійким, виробник помістив конструкцію на хрестоподібну основу, що спирається на 4 точки. Кожен з кінців хрестовини має ніжки, які надають підставці завершений вигляд і сприяють кращому утриманню балансу незалежно від типу поверхні підлоги.

Кнопкове управління
Пристрій можна програмувати за допомогою розташованих на корпусі кнопкових регуляторів. Кожній з кнопок відведена своя швидкість обертання. Одна кнопка з цього блоку повністю зупиняє рух вентилятора. Процес роботи техніки супроводжується підсвічуванням.

Регулювання конструкції
Виробник адаптував пристрій під різні види застосування, тому зробив конструкцію трансформуємою. Ви можете змінити висоту вертикальної основи вентилятора, а також вибрати на свій розсуд кут нахилу. Використовуючи ці регулювання можна легко домогтися якісного цілеспрямованого потоку повітря, що дме в конкретному напрямку.

Автоматичний поворот
Система автоповороту дозволяє вентилятору здійснювати рухи по колу, обдуваючи велику площу навколо себе. Дійшовши до певної точки, вентилятор здійснює розворот, після чого рухається в зворотному напрямку.

Характеристики Rotex RAF45-E

Тип підлоговий
Вид лопатевий
Максимальна потужність 35 Вт
Кількість швидкостей 3
Можливість регулювання по висоті
Діаметр 40 см
Матеріал лопатей пластик
Кількість лопатей 4
Матеріал корпусу пластик
Габарити 440 х 420 х 170 мм
Вага 2.3 кг
Колір білий
Також шукають недорогі
Додаткові характеристики світловий індикатор
Управління механічне