Вентилятор Rotex RAT06-E

Код товару: 1046699
Немає в наявності
  • Інформація по Rotex RAT06-E
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RAT06-E
  • Вага: 2 кг.
  • Короткий опис:

    підлоговий, лопатевий, 3.5 м², 15 Вт, захист від перегріву, Управління - механічне, 2, Діаметр - 15 см, пластик, 330 х 200 х 180 мм, 0.64 кг, блакитний, білий

Опис Rotex RAT06-E

Настільний вентилятор
Rotex RAT06-E - простий побутової вентилятор, який встановлюється на стіл, тумбочки або на інші меблі. Варіант охолодження приміщення за допомогою даного вентилятора дуже бюджетний і економний, адже його можна придбати за досить низькою ціною. Дана модель є представником осьового механізму - класичної конструкції з лопатями, за рахунок їх роботи відбувається вентиляція приміщення.

Технічні особливості
Rotex RAT06-E - компактний вентилятор, який використовується локально в кімнаті, де ви працюєте або спите. У глобальних масштабах він не рятує від спеки, але дарує невелику прохолоду ненадовго. Потужність пристрою складає 15 Вт. Лопаті мають розмір в діаметрі по 15 см кожна з трьох. Лопаті захищені пластиковою сіткою, для того щоб не поранитися або не зламати пристрій.

Функціональні характеристики
Rotex RAT06-E може змінювати кут нахилу потоку повітря у вертикальній площині - така функція називається регулюванням нахилу і необхідна для більш точно напрямку потоку повітря для потреб користувача. Також, вентилятор можна кріпити на спеціальній кліпсі на вертикальних поверхнях. Це дозволить створити більш точно спрямований потік повітря і заощадити місце на робочому столі. Також, таке кріплення дуже надійне, проста установка на горизонтальній поверхні має більше шансів впустити прилад, ніж кріплення на кліпсі.

Швидкісні режими
Купити Rotex RAT06-E можна за доступною ціною, товар можуть дозволити купити собі будь-які бажаючі, адже він знаходиться в нижчій ціновій категорії. Пристрій оснащений системою покрокової регулювання швидкостей, за допомогою натискання на кнопку можна змінити швидкість на одну з двох доступних.

Характеристики Rotex RAT06-E

Тип підлоговий
Вид лопатевий
Рекомендована площа обслуговування 3.5 м²
Максимальна потужність 15 Вт
Додаткові характеристики защита от перегрева
Управління механічне
Кількість швидкостей 2
Можливість регулювання кута нахилу
Діаметр 15 см
Матеріал лопатей пластик
Кількість лопатей 3
Матеріал корпусу пластик
Габарити 330 х 200 х 180 мм
Вага 0.64 кг
Колір блакитний
Також шукають недорогі