Вентилятор Rotex RAF70-B Double Blade

Код товару: 1046697
Під замовлення
917 Грн
  • Інформація по Rotex RAF70-B Double Blade
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RAF70-B Double Blade
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 50x45x20 см.
  • Короткий опис:

    підлоговий, лопатевий, 10 м², 45 Вт, захист від перегріву, автовідключення, Управління - механічне, 3, таймер, Діаметр - 40 см, метал, пластик, 40 Дб, 3.2 кг, чорний

Опис Rotex RAF70-B Double Blade

Інвентар для літа
Rotex RAF70-B Double Blade - необхідний інвентар в будинку для літнього періоду, ефективний вентилятор від виробника Rotex. Дана модель з серії Double Blade має подвійну пропелером, по 5 лопатей на кожному. Подвійний пропелер збільшує корисну площу вентиляції, таким чином рекомендована площа обслуговування складає 10 м2. Максимальна споживана потужність становить 45 Вт.

Базові функції
Rotex RAF70-B Double Blade - тип підлогового вентилятора з осьовим механізмом роботи. Даний механізм забезпечує функцію обертання головки вентилятора по амплітуді 180⁰. Є функція автоповороту, яка автоматично повертає вентилятор по заданій траєкторії. У цьому пристрої також мається на увазі регулювання висоти ніжки (максимальна 1,65 м) і кута нахилу в горизонтальному і вертикально положеннях.

Характеристики
Вентилятор Rotex RAF70-B Double Blade стане бюджетним аналогом кондиціонеру і стане незамінним супутником ваших домочадців. Вентилятор працює на низьких рівнях шуму, показники шуму роботи даного пристрою не перевищують високої позначки. Є три доступних швидкісних режиму, система покрокової регулювання швидкостей на увазі самостійне визначення користувачем необхідності зміни швидкості.

Таймер
Купити Rotex RAF70-B Double Blade можна за приємною ціною і переконатися в відмінному співвідношенні ціни і якості товару. Пристрій оснащений таймером, який можна виставити на певній час, по закінченню цього часу, прилад автоматично відключитися. Є захисна функцію автоматичного відключення і при перегріванні пристрою.

Характеристики Rotex RAF70-B Double Blade

Рекомендована площа обслуговування 10 м²
Максимальна потужність 45 Вт
Кількість швидкостей 3
Можливість регулювання по висоті
Функції таймер
Діаметр 40 см
Матеріал лопатей пластик
Кількість лопатей 3
Рівень шуму 40 Дб
Матеріал корпусу пластик
Вага 3.2 кг
Колір чорний
Також шукають недорогі
Додаткові характеристики захист від перегріву
Управління механічне
Тип підлоговий
Вид лопатевий