Ваги підлогові Beurer GS 215 Boats

Код товару: 1051826
Немає в наявності
  • Інформація по BEURER GS 215 Boats
  • Виробник: BEURER
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GS 215 Boats
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 33x32x4 см.
  • Короткий опис:

    електронні, для визначення маси тіла, 180 кг

Опис BEURER GS 215 Boats

Бездоганна зовнішність
Підлогові ваги Beurer GS 215 Boats зроблені в дизайні з малюнком у вигляді фотопринта. Завдяки такому оформленню техніка відмінно вписується в інтер'єр ванної кімнати, де зазвичай і мають у своєму розпорядженні даний вимірювальний прилад. Фотопринт на скляній платформі виглядає стильно і не вимагає певних додаткових деталей для зовнішнього оформлення.

Зникаючий дисплей
Особливістю даної моделі став дисплей, якого не видно: він активується лише при необхідності. Завдяки матричній точковій технології ви зможете бачити показники ваги в тій частині, де зазвичай розташовується класичний екран. Цифри мають досить великий розмір, що дозволяє легко розглянути їх на відстані зросту дорослої людини.

Безпечне скло
Скляна платформа адаптована для комфортної роботи. Її площа дозволить зручно розміститися дорослій людині. Міцна структура скла, висота якого дорівнює 8 мм витримує великі навантаження без ризику втрати своєї цілісності. Очищення скла від забруднень максимально просте, тому ваги завжди будуть в ідеальному стані.

Індикатор перевантаження
Модель має вантажопідйомність до 180 кг, тому на вагах з легкістю можна визначити вагу дорослої великої людини. Не варто надмірно перевантажувати техніку, тому що якщо ви помістите на платформу масу понад позначеної, ваги можуть в майбутньому неточно визначити вагу, що негативно позначається на їх функціональності. Щоб уникнути нанесення шкоди механізму, виробник впровадив індикатор оповіщення про перевантаження.

Автоматичне включення і відключення

Ваги дуже легко активуються, не вимагаючи від вас будь-яких дій - досить стати на платформу. У той час як відключення відбувається самостійно, якщо техніка деякий час була в бездіяльності.

Характеристики BEURER GS 215 Boats

Призначення для визначення маси тіла
Тип роботи електронні
Матеріал скло
Максимальна вага зважування 180 кг
Градація 100 г
Колір різнокольоровий
Тип живлення 3 x AAA
РК дисплей монохромний
Автоматичне відключення так
Індикатор перевантаження так
Вага 1.5 кг
Розмір 300 х 300 мм