Ваги підлогові Beurer GS 225

Код товару: 965198
Під замовлення
1823 Грн
  • Інформація по BEURER GS 225
  • Виробник: BEURER
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GS 225
  • Вага: 1.6 кг.
  • Габарити: 30x30x4 см.
  • Короткий опис:

    електронні, побутові, 180 кг

Опис BEURER GS 225

Ваги Beurer GS 225

Ведете активний спосіб життя та стежите за фігурою? Тоді вам обов'язково знадобляться стильні підлогові ваги Beurer GS 225. Вони покажуть наскільки ефективною є ваша система харчування і чи потрібно збільшити інтенсивність тренувань. Ці ваги створені, щоб допомагати вам бути здоровими та щасливими.

Суворий мінімалізм

Ваги Beurer GS 225 тонкі, елегантні та займають зовсім небагато місця. Платформа пристрою зроблена із загартованого скла. І хоча на вигляд вона досить тендітна, може спокійно витримувати до 180 кілограмів. А сучасний матричний дисплей повністю зливається з поверхнею. Таким чином, він помітний тільки тоді, коли ваги увімкнені. 

Для точного вимірювання

Beurer GS 225 педантичні та надійні, як і вся німецька техніка. Вони визначають вагу з точністю до 100 грамів, щоб ви могли побачити навіть найменші зміни. Окрім того, цей прилад також вміє показувати вагу у різних одиницях виміру (кілограми, фунти, стоуни).

Функція Quick-Start

Ваги вмикаються автоматично при вставанні на них. Тобто, ніяких попередніх дій для увімкнення вам не потрібно. Вимикаються вони також легко — просто зійдіть із платформи, а пристрій вимкнеться самостійно через 10 секунд.

Прості в обслуговуванні

Beurer GS 225 працюють на 3 батарейках типу ААА. Причому, коли прийде час, ці ваги самі повідомлять вам про необхідність замінити батарейки за допомогою спеціального позначення на дисплеї. 

Характеристики BEURER GS 225

Призначення побутові
Тип роботи електронні
Максимальне навантаження 180 кг
Точність вимірювання 100 г
Живлення 3 x AAA
Додаткові функції дисплей
Габарити 300 x 300 x 24 мм
Особливості техніка увімкнення «quick-start»
Матеріал загартоване скло
Колір білий
Техніка включення quick start