Ваги підлогові Cecotec Surface Precision 9400 Full Healthy (CCTC-04088)

Код товару: 1098340
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-04088
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Surface Precision 9400 Full Healthy
  • Код виробника: CCTC-04088
  • Вага: 1.65 кг.
  • Короткий опис:

    електронні, для визначення маси тіла, діагностичні, 180 кг

Опис Cecotec Surface Precision 9400 Full Healthy

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІСТЬ ДЛЯ КОЖНОГО
Високоточні інтелектуальні цифрові ваги для ванної, точно вимірюють 10 параметрів тіла до 10 різних користувачів. З платформою з загартованого скла підвищеної безпеки білого кольору і електродами з високоякісної нержавіючої сталі. Вони мають ЖК-екран з інвертованими кольорами і підсвічуванням для зручності читання. Ваги витримує максимальну вагу 180 кг, включає рулетку і готовий до використання.

НОВІТНЯ ТЕХНОЛОГІЯ
Ваги вимірюють біоелектричний імпеданс (BIA) з повним аналізом тіла по 10 параметрам, що ідеально підходить для більш повного контролю над вашою еволюцією або для запобігання серцево-судинних захворювань.

АВТОМАТИЧНЕ РОЗПІЗНАВАННЯ
Ваги оснащені технологією UserClever, що дозволяє ідентифікувати до 10 користувачів на основі записів, отриманих в ході попередніх вимірювань.

Максимальна читаність
Ваги оснащені великим цифровим ЖК-дисплеєм 74 x 38 мм з інвертованими кольроами і підсвічуванням, так що вам легко читати вимірювання, не нахиляючись, щоб побачити цифри.

ТОНКИЙ ДИЗАЙН
Це надполска платформа розміром 300 x 300 мм, легка і елегантного дизайну, яка ідеально впишеться в будь-яку частину вашого будинку.

ГІГІЄНІЧНІ
Вони мають платформу з загартованого скла з високим ступенем захисту в білому кольорі з електродами з високоякісної нержавіючої сталі, які роблять його дуже міцним, безпечним і легким у догляді.

ДУЖЕ БЕЗПЕЧНІ
Вони мають додаткове зчеплення з землею, розташоване на ніжках, для забезпечення більшої безпеки під час використання і запобігання ковзання.

Автоматичне підключення
Вони включають в себе функцію автоматичного включення і виключення, тому батарея працює набагато довше. Щоб включити його, все, що вам потрібно зробити, це стати на платформу, і як тільки ви зійдете, через кілька секунд, вона вимкнеться, без необхідності нахилятися або натискати кнопку включення / виключення.

ВИСОКА ТОЧНІСТЬ
Ваги підтримують максимальну вагу до 180 кг з чутливістю градуювання 100 г і 4 високоточними датчиками, так що контроль вашої ваги є найбільш точним при кожному з вимірів.

ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ
Завдяки високій точності датчиків і стрічки для вимірювання об"єму тіла ви будете повністю контролювати свою еволюцію. Вимірювання обох інструментів дадуть вам повний контроль над вашим прогресом найбільш повним і простим способом.

Характеристики Cecotec Surface Precision 9400 Full Healthy

Тип роботи електронні
Призначення для визначення маси тіла
Максимальна вага зважування 180 кг
Градація 100 г
Колір білий
Тип живлення 4 x AAA
РК дисплей монохромний
Кількість елементів пам'яті введенних користувачем 10
Автоматичне відключення так
Індикатор перевантаження так
Матеріал скло
Розмір 300 х 300 мм
Особливості підключення до смартфону