Ваги підлогові First FA-8006-3-BA

Код товару: 1172783
Немає в наявності
  • Інформація по First FA-8006-3-BA
  • Виробник: First
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FA-8006-3-BA
  • Вага: 1.9 кг.
  • Короткий опис:

    електронні, діагностичні, 150 кг

Опис First FA-8006-3-BA

Широкий функціонал

Ваги для підлоги First FA-8006-3-BA - це інноваційна техніка, яка являє собою щось більше, ніж прості звичні всім ваги. Даний пристрій має скануючий механізм, який фіксує відсоток кісткової тканини, жирової маси, мускулатури та води, щоб ви розуміли, з якими параметрами власного тіла ще доведеться працювати. У вашому розпорядженні режим користувача, який фіксує такі дані як зріст, стать, вік зважуваного.

Стильне оформлення

Платформа має чудове оформлення у класичному варіанті, що передбачає плоску платформу з розміщеним на ній LCD-екраном. Мінімалізм, взятий за основу, виглядає стильно та вишукано, а окремі деталі оформлення вносять свою неповторну особливість у загальний вигляд.

Опція запам'ятовування

Окремою опцією виробник виділив функціонал пам'яті: у вашому розпорядженні 12 профілів персон, які можуть відслідковувати свої результати на цих вагах. Фіксація даних чудово показала себе як вивчення динаміки змін ваги та інших показників, що діагностуються вагами.

Автоматичне відключення

Коли ви стаєте на платформу і зважуєтесь, а після цього сходите з неї, відбувається автоматичне обнулення показників. Якщо протягом деякого часу після цього не відбувалося будь-яких змін в налаштуваннях або ніхто не зважувався, то техніка відключиться самостійно, тим самим не змушуючи вас відстежувати цей момент і заощаджуючи заряд батарей. Індикатор заряду повідомить, коли його рівень буде малий, що спонукає до заміни батарей.

Індикація навантаження

Максимальна вага, яка доступна техніці для вимірювання без перевантажень, дорівнює 150 кг. Якщо ви його перевищуєте, то ваги негайно повідомлять вас про це, попередивши цим пошкодження робочого механізму.

Характеристики First FA-8006-3-BA

Тип роботи електронні
Призначення діагностичні
Максимальне навантаження 150 кг
Точність вимірювання 100 г
Діагностичні вимірювання частка м'язової маси
Додаткові функції дисплей
Вбудована пам'ять, користувачів 12
Матеріал загартоване скло
Техніка включення automatic switch-on
Особливості розрахунок денної норми калорій
Колір чорний