Фітнес пристрої HUAWEI Smart Scale 3 (Білий) 55026228

Код товару: 1131910
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei 55026228
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 55026228
  • Вага: 2.02 кг.
  • Короткий опис:

    Смарт-весы Huawei AH100. Стеклянный корпус, скрытая светящаяся панель, 9 типов строения тела, поддержка до 10 пользователей. Весы работают через приложение Huawei Body Fat Scale App

Опис Фітнес пристрої HUAWEI Smart Scale 3 (Білий) 55026228

Дізнайтеся про себе більше
Ваги HUAWEI Scale 3 визначають 11 показників тіла,щоби ви могли отримати повну уяву про свій фізичний стан. Чим більше подробиць ви знаєте, тим більше можете зробити для покращення свого здоров’я.

Втрачати вагу та худнути — не одне й те ж саме
За однакової ваги жир займає в 3 рази більше місця, ніж м’язи. Ось чому люди з вищім відсотком жирової тканини виглядають більш крупними. Водночас, низький відсоток скелетних м’язів також заважає втрачати вагу. Контролюйте відсоток жирової тканини та відстежуйте результати оцінювання маси скелетних м’язів, використовуючи ваги HUAWEI Scale 3. Втрачати вагу можна професійно.

Науковий підхід для отримання точних результатів
Завдяки використовуваній моделі складу тканин тіла HUAWEI TruFit, що була спільно розроблена Інститутом фізичних наук Хефея, Академією наук Китаю та компанією Huawei, кожний виміряний показник має наукове обґрунтування. Технології оброблення великих даних і штучного інтелекту здатні надавати точну інформацію, яка дасть змогу оздоровити ваше тіло та якісно покращити спосіб життя.

Докладний аналіз складу тканин тіла
Зручний додаток Huawei Health дає змогу здійснити докладний аналіз складу тканин тіла. На базі отриманих результатів програма надасть вам низку корисних порад.

Контролюйте кожен етап тренувального процесу
Ваги HUAWEI Scale 3 допомагають ефективно долати кожен крок на шляху до здорового способу життя. Записи постійно оновлюються, і ви завжди можете відстежувати ефект від тренувань. Ви можете налаштувати під себе режим тренувань та у відповідний спосіб скоригувати план спалювання жиру.

Два варіанти підключення для зручного використання
Ваги HUAWEI Scale 3 стали ще більш зручними, адже їх можна підключати як по Wi-Fi,так і по Bluetooth. У разі встановлення з’єднання по Wi-Fi можна ставати на ваги навіть не відкриваючи додаток. За допомогою технології штучного інтелекту на основі отриманих раніше даних ваги можуть розпізнавати різних членів родини. Усі записи автоматично завантажуються до хмари та відсилаються на відповідні облікові записи, тому ви можете переглядати їх на телефоні будь-де та будь-коли.

Характеристики Фітнес пристрої HUAWEI Smart Scale 3 (Білий) 55026228

Основные характеристики
Тип диагностические (smart)
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 150 кг
Погрешность измерения 50 г
Память (количество пользователей) 10
Единицы измерения килограммы, граммы
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание 4хААА
Функции
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом есть
Диагностические функции есть
Синхронизация с устройством есть
Физические характеристики
Габариты 300 х 300 х 23.6 мм
Цвет белый