Ваги підлогові Huawei AH100

Код товару: 945291
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei AH100
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AH100
  • Вага: 2.5 кг.
  • Короткий опис:

    Електронні, для визначення маси тіла, для визначення частки жиру, для визначення м'язової і кісткової маси в організмі, 150 кг

Опис Huawei AH100

Ваги підлогові Huawei AH100

Науковий підхід до контролю ваги. Чому, маючи один і той же вага, одна людина може виглядати худее іншого? Доведено, що при одному і тому ж вазі обсяг жиру в 3 рази перевищує обсяг м'язової маси. Тому співвідношення жирових і м'язових тканин визначає, худим або повним виглядає людина.

Відсоток жирової тканини і форма тіла. На малюнку нижче показано, як при однаковій вазі відсоток жиру впливає на форму тіла. Розумний дизайн, зручний процес вимірювання. Високоточний чіп BIA 4 датчика тиску і регульовані ніжки забезпечують зручність і точність вимірювань.

Як це працює?. Технологія BIA (аналіз біоелектричного опору). Покриття з оксиду індію та олова забезпечує високу чутливість. Дані ваги і частки жирової тканини офлайн. На екрані ваг відображається вага і відсоток жирової тканини користувачів. Для отримання даних вам не обов'язково використовувати смартфон. Ваш персональний тренер. Додаток Huawei Body Fat Scale представляє повний звіт про ваше здоров'я і дає рекомендації щодо його поліпшення.

Інтуїтивно зрозумілий додаток. Реєстрація даних ваги, відсотки жиру та інших показників. Відображення показників і динаміки їх зміни в таблицях. Підтримка автоматичного розпізнавання до 10 користувачів. Простота публікації даних в популярних соціальних мережах.

Характеристики Huawei AH100

Виробник Huawei
Модель AH100
Артикул AH100
Тип роботи Електронні
Призначення для визначення маси тіла \n для визначення частки жиру \n для визначення м'язової і кісткової маси в організмі
Максимальна вага зважування 150 кг
Градація 100 г
Колір білий
Тип живлення 4 x 1,5 В AAA
РК дисплей монохромний
Вимірювання ваги, кісткової маси і складових жиров так
Кількість елементів пам'яті введенних користувачем 10
Автоматичне відключення так
Індикатор перевантаження так
Матеріал Скло
Особливості Bluetooth