Ваги підлогові Magio MG-818

Код товару: 943494
Немає в наявності
  • Інформація по Magio MG-818
  • Виробник: Magio
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: MG-818
  • Вага: 1.14 кг.
  • Короткий опис:

    Електронні, для визначення маси тіла, 150 кг

Опис Magio MG-818

Ваги підлогові Magio MG-818 - це не просто зручний інструмент для зважування. Ця техніка є стильна прикраса інтер'єру, тому буде хороша не тільки в стінах будинку, але і в інших місцях (офісах, спортзалах, дитячих установах, клубах харчування). 

Особливу увагу варто віддати платформі: вона прикрашена стильним фотопринтом, який чудово гармоніює з фактурою поверхні. Прості і, одночасно, самодостатні, ці ваги точно стануть вашими улюбленими.

Поліроване скло. Платформа зроблена з міцного полірованого скла. Воно має чудовий зовнішній вигляд і фактуру, приємно на дотик. Відмінно фіксує зважується. За скляною платформою дуже легко стежити - досить лише протерти ганчіркою із застосуванням дезинфікуючого засобу або без нього. Величезним плюсом є рівна поверхня платформи, адже саме завдяки цьому по ній рівномірно розподіляється вага, що робить похибка вимірювань практично нульовий.

Просте включення і відключення. Підлогові ваги зроблені таким чином, щоб вам було максимально зручно ними користуватися. Наприклад, в дію вони приходять від одного легкого натискання, а відключаються автоматично - деякий час постоявши без діла. Це сприяє економії заряду елементів живлення, не змушуючи вас занадто часто їх міняти.

Рідкокристалічний дисплей. На корпусі в верхній частині платформи є дисплей на рідких кристалах. Він виділяється на загальному тлі платформи, дозволяючи вам швидко оцінити результати зважування. Контрастні цифри добре помітні на сірому тлі. На дисплеї є позначення одиниць виміру, а також він сигналізує про виряджених батарейках.

Особливості вимірювань. Ваги розраховані на максимальну вагу 150 кг. При перевищенні його ви побачите індикатор, який повідомить, що стався перевантаження. Крок виміру дорівнює 100 г, що для людського тіла досить мало, тому кінцеві результати дуже точні.

Характеристики Magio MG-818

Виробник Magio
Модель MG-818
Артикул MG-818
Тип роботи Електронні
Призначення для визначення маси тіла
Максимальна вага зважування 150 кг
Градація 100 г
Колір різнокольоровий
Тип живлення 1 х CR2032
РК дисплей монохромний
Автоматичне відключення так
Індикатор перевантаження так
Матеріал Скло