Ваги підлогові Minerva SmartBody (M-SB-VFS213)

Код товару: 1130473
Немає в наявності
  • Інформація по Minerva M-SB-VFS213
  • Виробник: Minerva
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: M-SB-VFS213
  • Вага: 1.9 кг.
  • Короткий опис:

    Весы напольные Minerva SmartBody (M-SB-VFS213)

Опис Ваги підлогові Minerva SmartBody (M-SB-VFS213)

Розумний помічник
Підлогові електронні ваги Minerva SmartBody знадобляться всім, хто піклується про своє здоров"я і постійно стежить за нормальними показника тіла. Вони вміють не тільки правильно і точно визначати масу людини, але і володіють великим переліком додаткових опцій. Модель відрізняється витонченим зовнішнім виглядом і великим діапазоном корисних режимів і функцій.
Точний аналіз
Точність вимірювань визначається наявністю особливих надчутливих тензодатчиком та інших механізмів, які дозволяють без зусиль надати максимально повну картину того, що відбувається з організмом людини і визначити проблемні зони. Це важливо не тільки для хворих людей, але і для спортсменів і тих, хто змушений дотримуватися постійної дієти, щоб досягти ідеальних параметрів.
Корисний функціонал
Можливість вимірювання рівня гідратації відображає реальну кількість води в організмі. Прямий зв"язок рідини і маси тіла допомагає вчасно виявити початок ожиріння. Режим підрахунку м"язової маси допомагає з"ясувати оптимальний баланс між м"язами і жиром. Безпосереднє визначення жиру виявить його наявність і кількість, що у відсотковому співвідношенні порівнюється з усіма даними і виноситься основний висновок про стан здоров"я людини.
Основні показники
Ваги здатні працювати при максимальному навантаженні до 180 кг, при цьому ймовірність похибки всього 100 грам. Корисні функції самостійного включення і виключення дозволять заощадити час і збережуть заряд батареї на тривалий термін. Всі показники фіксуються в пам"яті пристрою і дозволяють вести точну картину даних протягом певного періоду для кількох членів сім"ї, а зручний гостьовий режим виводить дані одноразово, без запам"ятовування і тривалого зберігання.

Характеристики Ваги підлогові Minerva SmartBody (M-SB-VFS213)

Тип напольные
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 180 кг
Погрешность измерения 100 г
Память (количество пользователей) нет данных
Единицы измерения килограммы, фунты, стоуны
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание 2хAAA
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом нет
Диагностические функции есть
Синхронизация с устройством есть
Габариты 280х280х21 мм
Цвет черный