Ваги підлогові Picooc S3

Код товару: 908734
Немає в наявності
  • Інформація по Picooc Picooc S3
  • Виробник: Picooc
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Picooc S3
  • Вага: 2.5 кг.

Опис Ваги підлогові Picooc S3

Ваги PICOOC S3 відповідають найвищим стандартам
Ваги підлогові PICOOC S3 - це втілення вбудованого інтелекту і елегантного дизайну. Ваги дізнаються і пам"ятають кожного члена сім"ї.
Швидкий зв"язок зі смартфоном
Ваги оснащені здвоєним Wi-Fi і Bluetooth модулем. Обидва способи з"єднання працюють швидко і ефективно. Вам не потрібно зайвий раз брати в руки гаджет: просто станьте на ваги. Ваги PICOOC S3 самоактивуються і передають результати зважування на смартфон автоматично. Пристрій зв"язується зі смартфоном по домашньої мережі протягом 5 секунд: все неймовірно просто.
Всього три секунди, і результат готовий
Ваги PICOOC S3 працюють під управлінням двоядерного чіпа, що вимірює вміст жиру в організмі. Чіп виробляє відповідні заміри і обчислення всього за три секунди, це в середньому в три рази швидше, ніж аналогічні пристрої.
Висока точність вимірювань
Ультрасучасні датчики мають поліпшену провідністю і зводять похибку вимірювань до мінімуму. Датчики мають товщину всього 0,2 мм, тому ви практично не відчуєте їх при зважуванні. Абсолютно прозорі, датчики не спотворюють яскравий блиск скла.
Завжди достовірна інформація
Чутливі датчики реагують на найменші зміни маси тіла. Станьте на ваги, і ви будете мати найактуальнішою інформацією про свою вагу.
Ваги PICOOC перетворюють інтер"єр
Ваги PICOOC S3 оснащені яскравим LED дисплеєм, який гармонійно інтегрований в тонкий корпус з білого загартованого скла. Ваги по праву стануть елегантною прикрасою інтер"єру.
Комфортне зважування
Ступні комфортно розташовуються на збільшеній робочої поверхні. Ваги мають квадратну форму зі стороною приблизно 33 см і закругленими кутами. Цілісна конструкція з стійкими ніжками забезпечує стабільне положення ваг і запобігає їх випадкове перевертання під час зважування.

Характеристики Ваги підлогові Picooc S3

Тип диагностические (smart)
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 150 кг
Погрешность измерения 100 г
Память (количество пользователей) неограниченно
Единицы измерения килограммы, фунты
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание 4хАА
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом нет
Диагностические функции есть
Синхронизация с устройством есть
Габариты 330х330х24 мм
Цвет белый