Ваги підлогові QHome Body Fat Composition White (СS20Q)

Код товару: 1250910
Немає в наявності
  • Інформація по QHome СS20Q
  • Виробник: QHome
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: СS20Q
  • Вага: 2 кг.

Опис Ваги підлогові QHome Body Fat Composition White (СS20Q)

Смарт-ваги Q.home Body Fat Composition – це інтелектуальний гаджет, здатний дати вам якомога повнішу інформацію щодо стану вашого організму. Вони пропонують комплексний аналіз тіла, що включає 13 основних показників, таких як кількість підшкірного і вісцерального жиру, індекс маси тіла, кісткову масу, рівень води та інші. Уміють розпізнавати різних користувачів та синхронізують дані з мобільним додатком, дозволяючи вам відстежувати кожну зміну в своєму тілі в будь-який час. Це воістину чудовий помічник у підтриманні здорового способу життя і досягненні ваших цілей.


Особливості:
Вимірювання і розрахунок 13 основних параметрів стану організму
Платформа із загартованого скла
Підключення по Bluetooth
Автоматичне калібрування під кожного користувача
Синхронізація з мобільним додатком «Feelfit»
Цифровий LED дисплей
Автоматичне включення / вимикання

Швидко і точно
Основним компонентом цих смарт-ваг виступають 4 високочутливих електроди на поверхні. Вони використовуються для визначення складу людського тіла за допомогою методу біоелектричного імпедансу (BIA) – технології побудованої на аналізі опору різних тканин в нашому організмі слабким електричним імпульсам. Що поряд з розумними алгоритмами, які і проводять розрахунки фізичних показників, забезпечує високу точність результатів.


Комплексний аналіз вашого стану
Смарт-ваги Q.home дадуть вам більш повну картину стану вашого тіла, щоб ви могли скласти більш точні плани дієт і тренувань з урахуванням своїх індивідуальних особливостей. Вони вміють визначати 13 основних параметрів, серед яких:

Вага
ІМТ (індекс маси тіла)
Відсоток жиру в організмі
Вага тіла без жиру
Кількість підшкірного жиру
Кількість вісцерального жиру
Кількість м’язової маси
Кількість скелетних м’язів
Рівень води
Рівень білка
Кісткова маса
Базальний метаболізм
Метаболічний вік

Прості у використанні
Користуватися смарт-вагами так само просто, як і звичайними електронними. Досить доторкнутися до них ногою, щоб увімкнути прилад, а після встати на платформу босоніж. І через невеликий проміжок часу ви отримаєте повний аналіз свого здоров’я і фізичної форми на свій смартфон.


Зручний для користувача додаток
Для більш комфортної роботи з вагами необхідно встановити безкоштовний додаток «Feelfit». Просто скачайте програму з Apple Store або Google Play, встановіть з’єднання з пристрою по Bluetooth і зможете бачити свій щоденний/щотижневий/щомісячний прогрес, графік змін, отримувати рекомендації та багато іншого. Крім того, ці ваги можуть синхронізуватися з Apple Health, Google Fit і Fitbit. А значить, ніякої зайвої роботи по перенесенню ваших даних, все буде автоматично і легко.


Автоматичне калібрування
Розумними вагами Q.home Body Fat Composition можуть однаково комфортно користуватися кілька людей. Прилад вміє інтелектуально ідентифікувати кожного користувача, а також відправляти дані про масу і склад тіла до відповідного профілю. Після чого кожен користувач може отримати і перевірити дані на своєму мобільному пристрої. Тобто не потрібно турбуватися ні про помилки в даних, ні про проблеми з конфіденційністю.


Сучасний дизайн і практичність
Поверхня ваг виготовлена з міцного і гладкого загартованого скла, а ніжки мають спеціальні протиковзкі вставки, що забезпечує безпечне і приємне використання. Крім того, в якості джерела живлення в них використовуються 3 батарейки типу AAA, яких при не сильно активному використанні вистачає на багато місяців роботи.

Характеристики Ваги підлогові QHome Body Fat Composition White (СS20Q)

Тип диагностические (smart)
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 180 кг
Погрешность измерения 50 г
Память (количество пользователей) 16
Единицы измерения килограммы, фунты
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание 3хААА
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом нет
Диагностические функции есть
Синхронизация с устройством есть
Габариты 280х280х25 мм
Цвет белый