Ваги підлогові Xiaomi Mi Smart Scale 2 White (510941)

Код товару: 993297
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 510941
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 510941
  • Вага: 2 кг.

Опис Ваги підлогові Xiaomi Mi Smart Scale 2 White (510941)

Розумні підлогові ваги Mi Smart Scale 2
Розумні підлогові ваги Mi Smart Scale 2 допоможуть вам відстежувати найменші зміни вашого ваги. Ваги оснащені високоточним датчиком, який відразу визначить зміну маси тіла навіть на 50 г Випитий стакан води або з"їдений фрукт не залишаться непоміченими. Mi Smart розуміє, що навіть незначні зміни можуть мати для вас велике значення.
ВИЗНАЧЕННЯ ІМТ
На підставі точних вимірювань маси тіла і особливостей вашого організму ви зможете визначити індекс маси тіла (ІМТ) в мобільному додатку Mi Fit.
АНАЛІЗ ЗМІН
Додаток Mi Fit фіксує всі зміни і визначає ефективність кожного тренування. Виходячи з персонального ІМТ, додаток може навіть скласти програму тренувань або запропонувати збалансовану дієту. Результати кожного зважування зберігаються в додатку і перетворюються в графіки для полегшення сприйняття інформації про зміни.
ВИЗНАЧЕННЯ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ ПІДТРИМКИ БАЛАНСА
Визначте зусилля, які вам потрібні для підтримки рівноваги тіла. Для цього станьте на ваги однією ногою і закрийте очі. Висока балансувальна здатність знижує ризик випадкових травм і показує рівень вашого контролю над тілом.
РОЗПІЗНАВАННЯ КОРИСТУВАЧА
Mi Smart Scale 2 автоматично зчитує параметри тіла і визначає користувача. Ваги запам"ятовують до 16 користувачів. У гостьовому режимі ваги виробляють зважування, але не зберігають отримані показники в пам"яті.
ВИЗНАЧЕННЯ РІЗНИЦІ
За допомогою розумного алгоритму ваги допоможуть вам визначити вагу вашої дитини. Спочатку станьте на ваги самі, а потім з дитиною на руках. Ваги з високою точністю визначать різницю. Використовуючи алгоритм, можна зважувати домашніх вихованців або будь-які предмети (в межах допустимих показників).
BLUETOOTH 5.0
В Mi Smart Scale 2 встановлено сучасний модуль Bluetooth 5.0, який забезпечує стабільне з"єднання і швидку передачу даних з мінімальним використанням енергії.
МІНІМАЛІСТИЧНИЙ СТИЛЬ
Mi Smart Scale 2 виконані в елегантному лаконічному стилі. Їх поверхня з гладкого і міцного загартованого скла має закруглені кути і грані, оброблені спеціальним чином для захисту від відколів і тріщин. Ваги оснащені прихованим LED - дисплеєм, на якому чітко видно дані зважування.

Характеристики Ваги підлогові Xiaomi Mi Smart Scale 2 White (510941)

Тип диагностические (smart)
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 150 кг
Погрешность измерения 50 г
Память (количество пользователей) 16
Единицы измерения килограммы, фунты
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание 3хААА
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом есть
Диагностические функции нет данных
Синхронизация с устройством есть
Габариты 280х280х22 мм
Цвет белый