Ваги підлогові Yolanda Body Fat Composition Gradient Fuchsia Wifi&Bluetooth (CS20CG)

Код товару: 1250908
Немає в наявності
  • Інформація по Yolanda CS20CG
  • Виробник: Yolanda
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: CS20CG
  • Вага: 2 кг.
  • Короткий опис:

    Весы напольные Yolanda Body Fat Composition Gradient Fuchsia Wifi&Bluetooth (CS20CG)

Опис Ваги підлогові Yolanda Body Fat Composition Gradient Fuchsia Wifi&Bluetooth (CS20CG)

Дбаєте про свою фігуру? Регулярно ходите у тренажерний зал і стежите за своїм здоров’ям? Тоді ви знаєте, що одного вимірювання ваги далеко недостатньо. Смарт-ваги Yolada Body Fat Composition створені, щоб дати вам більш повну інформацію про стан організму і допомогти в досягненні ваших цілей. Вони пропонують комплексний аналіз стану вашого тіла, що включає 14 основних показників, таких як вага, процентний вміст в організмі жиру і води, м’язової і кісткової маси, індекс маси тіла та інших. А ще вони вміють розпізнавати різних користувачів і синхронізують дані з мобільним додатком, дозволяючи вам відстежувати кожну зміну в своєму тілі в будь-який час. Це справжній фітнес-помічник у вашому домі.


Особливості:
Вимірювання і розрахунок 14 основних параметрів стану організму
Платформа із загартованого скла
Підключення по Wi-Fi та Bluetooth
Автоматичне калібрування під кожного користувача
Синхронізація з мобільним додатком «Feelfit»
Цифровий LED дисплей
Автоматичне вмикання/вимикання

14 показників вашого здоров’я
Смарт-ваги Yolanda використовують метод біоелектричного імпедансу (BIA) для розрахунку 14 основних даних про склад тіла. Ця технологія побудована на аналізі опору різних тканин в нашому організмі слабким електричним імпульсам. За допомогою BIA ваги розраховують: вагу тіла, ІМТ, відсоток жиру в організмі, вагу тіла без жиру, кількість підшкірного і вісцерального жиру, кількість м’язової маси і скелетних м’язів, рівень води, білка, кісткову масу, базальний метаболізм, метаболічний вік та частоту пульсу. Що дає вам більш повну картину стану вашого тіла, а також допомагає складати більш точні плани дієт і тренувань з урахуванням ваших індивідуальних особливостей.


Нічого складного
При всій їх високотехнологічній начинці, користуватися смарт-вагами так само просто, як і звичайними. Для їх включення досить доторкнутися до них ногою, а після встати на платформу. Високочутливі електроди під поверхнею спрацьовують, як тільки ви стаєте на ваги обома ногами. І через невеликий проміжок часу ви отримаєте повний аналіз свого здоров’я і фізичної форми на свій смартфон.


Автоматичне перемикання між Wi-Fi і Bluetooth
Ваги можна синхронізувати зі смартфоном за допомогою Wi-Fi або Bluetooth. Що дає більше гнучкості у виборі зручного варіанту підключення. Крім того, гаджет може автоматично перемикатися між бездротовими підключеннями на випадок, якщо одне з них відсутнє або не працює.


Сумісність з фітнес-додатками
Для більш комфортної роботи з вагами необхідно встановити безкоштовний додаток «Feelfit». Просто скачайте програму з Apple Store або Google Play, встановіть з’єднання через Wi-Fi/Bluetooth і зможете бачити свій щоденний/щотижневий/щомісячний прогрес, графік змін, отримувати рекомендації та багато іншого. Крім того, ці ваги можуть синхронізуватися з Apple Health, Google Fit і Fitbit. А значить, ніякої зайвої роботи по перенесенню ваших даних, все буде автоматично і легко.


Для всієї родини
Розумними вагами Yolada Body Fat Composition можуть однаково комфортно користуватися кілька людей. Прилад вміє інтелектуально ідентифікувати кожного користувача, а також відправляти дані про масу і склад тіла до відповідного профілю. Після чого кожен користувач може отримати і перевірити дані на своєму мобільному пристрої. Тобто не потрібно турбуватися ні про помилки в даних, ні про проблеми з конфіденційністю.


Сучасний дизайн і практичність
Поверхня ваг виготовлена з міцного і гладкого загартованого скла, а ніжки мають спеціальні протиковзкі вставки, що забезпечує безпечне і приємне використання. А в якості джерела живлення в них використовуються 4 батарейки типу AAA, яких при не сильно активному використанні вистачає на багато місяців роботи.

Характеристики Ваги підлогові Yolanda Body Fat Composition Gradient Fuchsia Wifi&Bluetooth (CS20CG)

Тип диагностические (smart)
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 180 кг
Погрешность измерения 50 г
Память (количество пользователей) неограниченно
Единицы измерения килограммы, фунты
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание 4хААА
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом нет
Диагностические функции есть
Синхронизация с устройством есть
Габариты 310х310х25 мм
Цвет фиолетовый