Ваги підлогові Yunmai Pro Black (M1806CH-BK)

Код товару: 1034586
Немає в наявності
  • Інформація по Yunmai M1806CH-BK
  • Виробник: Yunmai
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: M1806CH-BK
  • Вага: 3.29 кг.
  • Короткий опис:

    Ваги підлогові Yunmai Pro Black (M1806CH-BK)

Опис Ваги підлогові Yunmai Pro Black (M1806CH-BK)

YUNMAI Pro - екстратонкій дизайн і супер можливості
Нові ваги YUNMAI Pro - прорив в розумних технологіях для здоров"я і краси. Це твій щоденний асистент по фізичних навантажень і аналізу стану всіх систем організму. Оновлена ??версія гаджета за одне зважування вимірює і видає дані по 10 параметрам вашого тіла. Ваги ефективно діагностують стан, фіксують зміни в тілі, зберігаючи статистику в додатку, мотивують більше рухатися, дають підказки по харчуванню і фізичним вправам.

Особливості моделі
вимір 10 параметрів тіла
вражаючий дизайн (цільна поверхня з загартованого скла + товщина корпусу всього 20 мм)
поліпшена технологія вимірювання показників тіла версії 2.0
вбудований акумулятор 1000 мАг, якого вистачає на 180 днів (в більш ранніх моделях - змінні батарейки)
прихований в корпусі 2,63 дюймовий LED-екран
підтримка 16 користувачів одночасно

YUNMAI Pro зчитують 10 діагностичних показників одноразово:

Вага - вибудовується точний графік ваги на основі щоденних вимірювань.
ІМТ (індекс маси тіла) - стандартна формула діагностики, застосовувана дієтологією, виводиться на основі показників ваги / зростання.
Процентний вміст жиру в організмі.
М"язова маса - це цифра загальної маси скелетних м"язів організму, які організм використовує для руху. Показник особливо цікавий для відстеження серед тих, хто вважає за краще силові тренування, намагаючись наростити м"язи.
Щільність кісткової тканини - це сума всіх кісток організму, показує, чи дійсно у тебе важкі кістки, або хтось занадто багато їсть.
Водний баланс - найстабільніший параметр, який показує загальний обсяг рідини. Допомагає визначити, чи достатньо ти п"єш.
УБМ (Рівень базального метаболізму) - цифра ккал, які організм використовує кожен день на підтримку своєї життєдіяльності (без урахування физнагрузок). Показник необхідний для тих, хто створює щоденне меню, підраховуючи калорії.
Біологічний вік - розраховується від 12 до 90 років на основі проаналізованих даних складу тіла + обміну речовин вік (може відрізнятися від показань паспорта).
Вісцеральний жир - показник, безпосередньо пов"язаний зі здоров"ям. Це жирова тканина, яка забезпечує безпеку внутрішніх органів, важливо, щоб вона не перевищувала норму.
Кількість білка - вимірюється відсоток протеїнів, незамінних будівельних елементів, які забезпечують зростання, оновлення клітин і функціонування всіх тканин.

Час роботи - 180 днів від однієї зарядки!
Оновлені ваги YUNMAI Pro працюють від вбудованої Li-Po батареї ємністю 1000 мАг, розробленої спеціально для економії електроенергії! Одного заряду вистачає на 6 місяців використання. Заряджається акумулятор через Micro USB міжнародного стандарту за 3 години.

Принцип роботи розумних ваг
Показники збираються за допомогою аналізаторів, розташованих на поверхні гаджета. Датчики відправляють слабкий струм через одну босу ногу, приймаючи його назад через іншу. Імпульс, проходячи по тілу стикається з різними перешкодами (наприклад, жировими відкладеннями) і повертається в зміненому вигляді. Метод аналізу не дає 100% точності, допустимі невеликі похибки. Але така діагностика доступна кожному, що для відстеження прогресу - саме те!

Хмара даних - без втрат навіть при оффлайн вимірах

Стежити за здоров"ям, підтримувати тіло в тонусі і зберігати результати можуть одночасно до 16 користувачів - зручно використовувати всією сім"єю. А ще завжди є чим розважити друзів - в гостьовому режимі пристрій може робити скільки завгодно діагностик. Не можна просто так взяти і пройти повз такий інтригуючий аксесуар.

Вагу тіла можна виміряти без мобільного телефону. YUNMAI Pro може інтелектуально ідентифікувати членів сім"ї. Коли підключений Bluetooth для вимірювання ваги, дані автоматично синхронізуються і завантажуються в хмару для постійного зберігання, що допоможе зберегти всі ваші зміни.

Щоб відновити історію вимірювань або отримати доступ до інформації досить зайти в свій обліковий запис з будь-якого пристрою - дані підтягнуться.

YUNMAI Pro - ваги, які викликають естетичну насолоду з першого погляду і вражають своїми смарт-функціями! Це відмінний аксесуар для щоденного використання вдома всією сім"єю або для невеликої фітнес-студії. Гаджет стане незабутнім і 100% корисним подарунком для людини, яка веде здоровий спосіб життя і люблячого спорт.

Характеристики Ваги підлогові Yunmai Pro Black (M1806CH-BK)

Тип диагностические (smart)
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 180 кг
Погрешность измерения 100 г
Память (количество пользователей) 16
Единицы измерения килограммы, фунты
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание аккумулятор
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом есть
Диагностические функции есть
Синхронизация с устройством есть
Габариты 300х300х20 мм
Цвет черный