Відеокарта ASUS GeForce GTX1050 Ti 4096Mb CERBERUS Advanced (CERBERUS-GTX1050TI-A4G)

Код товару: 872593
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS CERBERUS-GTX1050TI-A4G
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GeForce GTX1050 Ti 4096Mb CERBERUS Advanced
  • Код виробника: CERBERUS-GTX1050TI-A4G
  • Вага: 0.77 кг.
  • Габарити: 30x21x5 см.
  • Короткий опис:

    PCI-Express x16 3.0, 4 ГБ, GDDR5, 128 Bit, Base - 1328 MHz, Boost - 1442 MHz, 1 x HDMI, 1 x DVI, 1 x DisplayPort

Опис ASUS GeForce GTX1050 Ti 4096Mb CERBERUS Advanced

Відеокарта ASUS GeForce GTX1050 Ti 4096Mb CERBERUS Advanced (CERBERUS-GTX1050TI-A4G) - це високопродуктивна графічна карта, яка спроектована з підвищеною надійністю і ігровий продуктивністю. Asus тестує карти по максимуму з новітніми іграми і проводить великі випробування надійності і порівняльний аналіз з великим навантаженням в 15 разів довше, ніж зазвичай.

Міцний і міцний
Cerberus GeForce GTX 1050 Ti спроектований з міцної задньої пластиною для захисту чутливих компонентів на задній стороні плати. Ця міцна задня панель акцентована яскравими червоними лініями - символом ролі Цербера в якості могутнього захисника.

Надійний і швидкий
Інженери ASUS інтегрували преміальні компоненти в графічну карту Cerberus GTX 1050 Ti, щоб підвищити загальну надійність. Компоненти Super Alloy Power II значно підвищують ефективність, зменшують втрати потужності, в 2 рази знижують шум компонентів при повному навантаженні, при цьому знижуючи температуру на 50% в порівнянні з попередніми відеокартами.

Два поліпшених вентилятора
Оптимізовані вентилятори-близнюки, ретельно протестовані інженерами, забезпечують в 2 рази більшу продуктивність повітряного потоку, поєднуючи поліпшене охолодження з більш приємною ігровий і обчислювальним середовищем.

Проста настройка продуктивності
Оновлений, з інтуїтивно зрозумілим, абсолютно новим призначеним для користувача інтерфейсом, GPU Tweak II робить розгін більш простим, ніж будь-коли, при цьому зберігаючи додаткові можливості для досвідчених оверклокерів. За допомогою одного клацання нова функція Gaming Booster максимізує продуктивність системи, видаляючи надлишкові процеси і автоматично розподіляючи всі доступні ресурси.

Миттєві трансляції
14-денна ліцензія XSplit Gamecaster Premium дозволяє легко транслювати або записувати геймплей за допомогою зручного ігрового оверлею. Він також відображає тактову частоту GPU, температуру і використання VRM, а також має елементи управління GPU Tweak II, тому дозволяє легко вибрати ігровий профіль і підвищити продуктивність всього одним клацанням миші.

Назва компанії ASUS походить від слова Pegasus (Пегас) - так звали крилатого коня з давньогрецької міфології, символу натхнення в творчості і науці. Ім'я ASUS втілює в собі силу, дух творчості і чистоту, з якими у сучасного покоління асоціюється цей величний і сміливий міфічний герой. З кожним новим продуктом, компанії ASUS підкоряються всі нові вершини в якості і інноваціях.

Компанія ASUS постійно прагне до технологічного і естетичної досконалості пропонуючи інновації. Для глибокого розуміння потреб клієнтів і створення максимально корисних продуктів, ми встаємо на точку зору клієнтів ASUS.

Дотримання принципів ASUS Design допомагає нам створювати якісні рішення, щоб наші клієнти були завжди задоволені. Процес розробки нової продукції в компанії ASUS грунтується на ґрунтовних дослідженнях, швидкості в прийнятті рішень і продуманому їх виконанні. Ми діємо, маючи глобальне бачення і використовуючи сильні сторони, умови та досвід в на місцях.

Характеристики ASUS GeForce GTX1050 Ti 4096Mb CERBERUS Advanced

Шина пам'яті відеокарти, Мбіт 128
Виробник
Висота системи охолодження 3 слота
Вендор ASUS
Код виробника CERBERUS-GTX1050TI-A4G
Модель CERBERUS-GTX1050TI-A4G
Відеочіп NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Частота відеочипу, МГц OC Mode - GPU Boost Clock : 1442 MHz , GPU Base Clock : 1328 MHz Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1417 MHz , GPU Base Clock : 1303 MHz
Пам'ять
Обсяг пам'яті відеокарти, Гб 4
Тип пам'яті відеокарти GDDR5
Частота пам'яті відеокарти 7008 MHz
Відеокарта
Інтерфейс відеокарти PCI Express 3.0
Система охолодження відеокарти Активна
Форм-фактор відеокарти ATX
Порти виводу відеокарти 1xHDMI / 1xDisplayPort / 1xDVI
Охолодження
Упаковка
Тип упаковки Retail
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 32x25x5.7