відеокарта nVIDIA GTX 1660 6GBGDDR5 CoreMem: 183 08002 Mhz GIGABYTE GV-N1660OC-6GD

Код товару: 940415
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE GV-N1660OC-6GD
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GV-N1660OC-6GD
  • Вага: 0.799 кг.
  • Габарити: 24x33x6 см.
  • Короткий опис:

    PCI-Express x16 3.0, 6 ГБ, GDDR5, 192 Bit, Boost - 1830 MHz, 3 x DisplayPort, 1 x HDMI, 8 pin, 224 x 121 x 40 мм

Опис GIGABYTE GV-N1660OC-6GD

Відеокарта GIGABYTE GeForce GTX1660 6144Mb OC (GV-N1660OC-6GD)

Система охолодження. Windforce OC пропонує універсальне рішення для охолодження всіх ключових компонентів графічної плати. Належне охолодження реалізовано не тільки для графічного процесора, але також для відеопам'яті і підсистеми живлення, таким чином, забезпечується стабільність роботи вироби в будь-якому режимі, включаючи розгін, і тривалий термін служби. Стек Windforce в складі двох 100-мм вентиляторів - це найбільш передова і інноваційна схема для охолодження, завдяки якій графічна плата виконує поставлені завдання в найбільш комфортних температурних умовах.

Альтернативне обертання вентиляторів. Запатентована Gigabyte технологія Alternate Spinning - унікальне рішення, яке оптимальним чином розподіляє турбулентні потоки стосовно до системи охолодження на базі двох вентиляторів. Найбільша проблема подібних систем - турбулентність. У тому випадку, якщо напрямок обертання вентиляторів збігається, велика ймовірність виникнення турбулентних потоків (завихрень повітряних мас між сусідніми вентиляторами), які знижують ефективність розрахункової схеми відводу тепла. Інженери Gigabyte запропонували оригінальний варіант взаємодії вентиляторів, коли вентилятори обертаються в альтернативному напрямку. Таким чином, вдається оптимізувати розподіл повітряних потоків між вентиляторами і значно знизити негативний ефект від турбулентності.

Унікальний дизайн лопатей вентиляторів. Обсяг повітря в заданій зоні розтинається лопастями особливого ​​профілю з ребрами, які допомагають наростити тиск повітряного потоку. Вентилятори 3D Active. Засобами технології 3D Active організована напівпасивна схема охолодження, вентилятори залишаються вимкненими, коли ДП знаходиться в стані зниженої завантаження, обслуговуючи НЕ ресурсомісткі програми. Завдяки 3D Active шанувальники комп'ютерних ігор можуть зосередитися на ігровому процесі, оскільки шум від працюючої системи охолодження графічної плати повністю відсутня.

Теплові трубки з прямим контактом. Основу конструктиву системи охолодження становить виконаний з очищеної міді радіатор, підошва якого стикається безпосередньо з кристалом ДП. Ефективне охолодження відео ОЗУ реалізовано засобами металевої пластини значних розмірів, яка примикає до модулів пам'яті. Композитні тепловідвідні трубки. Композитні теплові трубки передбачають можливість зміни теплопровідності в області фазових переходів і забезпечують ефективну взаємодію обраної пари компонентів, які здатні організувати високопродуктивне теплорассеіваніе.

Повністю автоматизований виробничий процес. Повністю автоматизований виробничий процес гарантує високу якість друкованих плат і усуває можливість виникнення гострих виступів роз'ємів для пайки, які знаходяться на поверхні друкованої плати. Продумана конструкція запобігає ваші руки від порізів або ненавмисних ушкоджень компонентів при створенні системи.

Незаперечна досконалість. Графічні плати Gigabyte вигідно відрізняє чудова якість. Оригінальна схемотехніка і висококласна елементна база дозволяють розкрити потенціал ДП в повному обсязі і забезпечують стабільну роботу протягом усього періоду експлуатації виробу.

Характеристики GIGABYTE GV-N1660OC-6GD

Основні
Тип відеокарти ігрова
Підключення PCI-E x16 3.0
Форм-фактор ATX
Максимально підключених моніторів 4
Максимальна роздільна здатність відеокарти 7680 x 4320
Графічний процесор
Сімейство процесорів NVidia
Модель GPU GeForce GTX 1660
Тип пам'яті GDDR5
Обсяг пам'яті 6 ГБ
Частота роботи GPU 1785 МГц
Максимальна частота роботи GPU 1830 МГц
Частота роботи пам'яті 8002 МГц
Шина пам'яті 192 біт
Пропускна спроможність 192 GBps
Роз`єми підключення
Портів HDMI 1 шт
Портів DisplayPort 3 шт
Роз'єм зовнішнього живлення 1 x 8-pin
Програмна частина
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Шейдерних конвеєрів 1408
Фізичні
Рекомендована потужність блоку живлення, Вт 450
Довжина відеокарти 224 мм
Комплектація 1 х CD
короткий довідник