Вiдеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC RX 570 ARMOR 8G OC

Код товару: 871924
Немає в наявності
  • Інформація по MSI RX 570 ARMOR 8G OC
  • Виробник: MSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: RX 570 ARMOR 8G OC
  • Вага: 0.977 кг.
  • Габарити: 31x23x7 см.
  • Короткий опис:

    Відеокарта AMD RX570/Armor/OC/8GB/GDDR5/1268MHz

Опис MSI RX 570 ARMOR 8G OC




Визначаючи майбутнє геймінгу

Четверте покоління архітектури GCN розроблено спеціально для геймерів, які віддають перевагу як MOBA, так і іграм категорії AAA. Асинхронні шейдери та покращений механізм геометрії відкриває нові висоти ігрової продуктивності. Захоплююче занурення у віртуальну реальність. Випробуйте нові відчуття від занурення у світ віртуального геймінгу та розваг разом із графічними картами Radeon RX з революційною архітектурою Polaris. Технологія AMD FreeSync. Покладіть край лагам геймплею та розривам зображення. Відсутність артефактів та плавний геймплей практично за будь-якої частоти кадрів. HDR підтримка. Покращений контраст і перенесення кольорів забезпечують яскраве і насичене зображення.



Майбутнє геймінгу gSYNC

Плавний, швидкий, що зачаровує реалістичністю геймплей без розривів картинки, тремтіння зображення та лагів. Зображення надвисокої чіткості (UHD) є вчетверо більш чітким порівняно із зображенням 1080p. Найвища деталізація картинки сприяє різкішому і чіткішому зображенню під час гри.



Підготуйтеся до ери віртуальної реальності разом із MSI

Для того, щоб повною мірою насолодитися вражаючими світами віртуальної реальності, потрібне високопродуктивне обладнання. Бажаєте підготувати вашу систему до підтримки технологій VR? MSI - провідний світовий бренд у світі high-end геймінгу та кіберспорту дає пораду як це зробити. Об'єднуючи лише передові технології, MSI створює обладнання для додатків віртуальної реальності. MSI переносить любителів комп'ютерних ігор на новий рівень реалізму віртуальної реальності, де ігри оживають.



Afterburner

MSI Afterburner – визнаний у всьому світі крос-вендорний інструмент для розгону графічного процесора. Простий інтерфейс надає доступ до детальної інформації по вашій відеокарті і дозволяє переналаштовувати на вашій відеокарті практично все, що можливо. Програма сумісна з 64-бітними програмами і доступна на багатьох мовах, включаючи російську, іспанську, китайську та корейську. Підтримка налаштування та встановлення власних скінів користувача, будь-хто відчує себе як удома. Afterburner може керуватися зі смартфона на iOS або Android, а вбудована утиліта Kombustor для бенчмаркінгу дасть всю інформацію про справжні показники вашої відеокарти.



Характеристики MSI RX 570 ARMOR 8G OC

Основні
Тип відеокарти ігрова
Максимально підключених моніторів 4
Підтримка CrossFire / SLI ✔ 2-Way
HDCP
Графічний процесор
Cерія GPU AMD Radeon RX 5xx
Модель GPU AMD Radeon RX 570
Тип пам'яті GDDR5
Обсяг пам'яті 8192 МБ
Максимальна частота роботи GPU 1268 МГц
Частота роботи пам'яті 7000 МГц
Шина пам'яті 256 біт
Роз`єми підключення
Портів HDMI 1 шт
Портів DVI-D 1 шт DL-DVI-D
Портів DisplayPort 3 шт
Програмна частина
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Фізичні
Споживана потужність 450 Вт
Довжина відеокарти 246 мм