Відеокарта Zotac GeForce GT730 4Gb ZONE Edition (ZT-71115-20L)

Код товару: 840188
Немає в наявності
  • Інформація по ZOTAC ZT-71115-20L
  • Виробник: ZOTAC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: GeForce GT730 4Gb ZONE Edition
  • Код виробника: ZT-71115-20L
  • Вага: 0.431 кг.
  • Габарити: 17x6x25 см.
  • Короткий опис:

    PCI-Express x16 2.0, 4 ГБ, DDR3, 64 Bit, Base - 902 MHz, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x DVI, 49 Вт

Опис ZOTAC GeForce GT730 4Gb ZONE Edition


Оновіть своє графічне рішення до нової дискретної відеокарти GeForce GT 730 та отримайте надшвидку роботу в веб, а також неймовірні можливості редагування фото і відео.

Відеокарта GT 730 також забезпечує в 3 рази більш високу продуктивність в іграх, ніж вбудована графіка, при цьому гарантуючи надійність і стабільність роботи завдяки GeForce Experience.

Режим згладжування NVIDIA FXAA
Згладжування вирівнює зубчасті межі зображення, але може бути дуже вимогливим до частоти зміни кадрів. FXAA — це нова технологія згладжування, яка забезпечує прекрасні плавні лінії при мінімальному впливі на продуктивність. Завдяки GPU на базі архітектури Kepler ти можеш включити FXAA в сотнях іграх через Панель управління Nvidia.

PureVideo HD
Поєднання прискорення декодування HD відео і постобробки, забезпечує програвання відео без перешкод, приголомшливу чистоту зображення, чіткість кольори і точне масштабування зображення у фільмах і відео. Все це з неймовірною ефективністю енергоспоживання.

Потокове аудіо форматів TrueHD і DTS-HD
Повна підтримка TrueHD і просунутих кодеків для багатоканального HD без стиснення аудіо DTS-HD дарує вам неймовірну насолоду звуком прямо у вас вдома.

Adaptive Vertical Sync
Ніщо не відволікає так, як тремтіння кадрів і розриви зображення. Перше відбувається, коли частота зміни кадрів низька, друге – коли вона занадто висока. Технологія Adaptive V-Sync – прекрасний спосіб обробки кадрів. При високій частоті зміни кадрів V-sync включається для усунення розривів зображення, при низькій – відключається, щоб звести тремтіння до мінімуму. Це дозволяє не відволікатися, тому ти можеш продовжити гру.

Графічні карти ZOTAC по своїй продуктивності на 15 % випереджають референсні пристрої NVidia.
Найбільш енергоефективний міні-ПК ZOTAC споживає лише малу частку стандартної потужності стандартного настільного комп'ютера, анітрошки не поступаючись при цьому йому у функціональності.
Графічні карти Zone Edition та ZOTAC міні-ПК серії C працюють абсолютно безшумно і, оскільки вони не оснащені вентиляторами охолодження, відрізняються повною відсутністю рухомих частин. Насолоджуйтеся абсолютною тишею.
Графічні карти ZOTAC ZONE Edition оснащені найбільш передовими системами охолодження і демонструють рекордну продуктивність при низькому рівні шумів.
У конструкції графічних карт ZOTAC ECO реалізовані рішення, спрямовані на зниження споживання електроенергії, які не чинять негативний вплив на їх продуктивність.

Характеристики ZOTAC GeForce GT730 4Gb ZONE Edition

Тип пам'яті DDR3
Версія DirectX 12 API
Версія OpenGL 4.4
Основні
Тип відеокарти офісна
Підключення PCI-E x16 2.0
Максимально підключених моніторів 3
Максимальна роздільна здатність відеокарти 3840 x 2160
Займаних слотів 2
Технології NVIDIA PhysX
Охолодження пасивне (радіатор)
Графічний процесор
Сімейство процесорів NVidia
Модель GPU GeForce GT 730
Обсяг пам'яті 4 ГБ
Частота роботи GPU 902 МГц
Частота роботи пам'яті 1600 МГц
Техпроцес 28 нм
Шина пам'яті 64 біт
Кількість ядер CUDA 384
Роз`єми підключення
VGA 1 шт
Портів HDMI 1 шт
Портів DVI-D 1 шт
Програмна частина
Фізичні
Споживана потужність 49 Вт
Довжина відеокарти 146.79 мм