Відеокарта ASUS GeForce RTX4070 12Gb TUF OC GAMING (TUF-RTX4070-O12G-GAMING)

Код товару: 1426781
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS TUF-RTX4070-O12G-GAMING
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GeForce RTX4070 12Gb TUF OC GAMING
  • Код виробника: TUF-RTX4070-O12G-GAMING
  • Вага: 1.84 кг.
  • Габарити: 43x23x9 см.
  • Короткий опис:

    PCI-Express 4.0, 12 ГБ, GDDR6X, 192 Bit, Boost - 2550 MHz, 1 x HDMI 2.1, 3 x DisplayPort 1.4a, 8 pin, 301 x 139 x 63 мм

Опис ASUS GeForce RTX4070 12Gb TUF OC GAMING

Особливості:
RT-ядра третього покоління: до 2x вище швидкість трасування променів
Вентилятори Axial-tech: збільшені розміри, до 21% потужніший повітряний потік
Два кулькових підшипники мають удвічі більший термін служби, ніж традиційні підшипники
Конденсатори військового класу: до 20 тисяч годин роботи за температури 105°С
Металевий кожух: структурна міцність і вентиляційні отвори для покращеного розсіювання тепла
Утиліта GPU Tweak III: моніторинг і керування всіма параметрами відеокарти

Підготуйтеся до першокласних ігор та творчості з відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4070. Відеокарта створена на основі надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace. Випробуйте швидке трасування променів, підвищення продуктивності з DLSS 3 на базі ШІ, нові можливості для творчості та багато іншого.

Гіперреалізм. Найвища швидкість
Архітектура Ada розкриває весь потенціал трасування променів, що моделює поведінку світла. Пориньте в неймовірно деталізовані віртуальні світи завдяки продуктивності карт RTX 40 і RT-ядер третього покоління.

NVIDIA DLSS З
Підвищення продуктивності за допомогою ШІ. Технологія DLSS - це справжня революція в графіці на основі ШІ, що значно підвищує продуктивність. Покладаючись на нові тензорні ядра четвертого покоління та прискорювач оптичного потоку в графічних процесорах GeForce RTX 40, технологія DLSS 3 використовує штучний інтелект для створення додаткових високоякісних кадрів.

Перемогу визначають мілісекунди
GeForce RTX 40 і NVIDIA Reflex дають найменші затримки та кращу чутливість керування, забезпечуючи перевагу над суперниками. Створена для оптимізації та вимірювання затримки системи, технологія Reflex забезпечує швидше прицілювання, скорочує час реакції та максимально підвищує точність у змагальних іграх.

NVIDIA Studio
Ваші ідеї, прискорені NVIDIA Studio. Виводьте свої творчі проєкти на новий рівень за допомогою NVIDIA Studio. Завдяки новим апаратним можливостям RTX 40 забезпечує неперевершену продуктивність у ЗD-рендерингу, відеомонтажі та графічному дизайні. Випробуйте прискорення на RTX у популярних графічних програмах, оцініть драйвери NVIDIA Studio світового класу, розроблені для забезпечення максимальної стабільності, і скористайтеся набором ексклюзивних інструментів, які використовують усі можливості RTX для творчих процесів на основі ШІ.

Стрімінг мрії
Оцініть неймовірну графіку та підвищте якість і швидкість стрімінгу. Відеокарти GeForce RTX 40, оснащені енкодером NVIDIA 8-го покоління (NVENC), відкривають нову еру високоякісного стрімінгу з підтримкою кодування AV1 нового покоління, яке підвищує ефективність порівняно з Н.264 і відкриває можливості для неймовірних стрімів із вищою роздільною здатністю. А оптимізації ваших улюблених програм допоможуть зробити так, щоб кожен ваш стрім був на висоті.

NVIDIA Broadcast
Ваша домашня студія для стрімінгу зі ШІ. Проводьте стріми вдома, як у студії, із NVIDIA Broadcast. Програма NVIDIA Broadcast забезпечує новий рівень стрімів, голосових чатів і відеодзвінків завдяки усуненню шумів і відлуння, віртуальному фону та іншим передовим інструментам на базі алгоритмів ШІ.

NVIDIA Omniverse
Єдине середовище творчих можливостей

NVIDIA Omniverse – це платформа для спільної роботи над проєктами в 3D, яка є частиною програмно-апаратної екосистеми для творчої роботи NVIDIA Studio. Об’єднайте програми й інструменти в єдиному середовищі та реалізуйте свої ідеї ще швидше.

NVIDIA Canvas
Програма для створення зображень зі ШІ. Перетворюйте прості штрихи на реалістичні пейзажі за допомогою ШІ. Створюйте фон або концепт-арти швидше, щоб залишалося більше часу на реалізацію всіх ваших ідей.

Драйвери Game Ready
Драйвери GeForce Game Ready забезпечують найкращу продуктивність у ваших улюблених іграх. Спільно з розробниками ми виконали тонке налаштування драйвера під кожну гру та протестували тисячі конфігурацій, щоб гарантувати максимальну продуктивність і надійність.

GeForce Experience
Записуйте та діліться з друзями своїми відео, скріншотами та прямими трансляціями ігрового процесу. Вчасно оновлюйте драйвери та оптимізуйте ігрові налаштування. Завдяки GeForce Experience зробити все це дуже просто.

NVIDIA G-SYNC
Оцініть неймовірно плавний ігровий процес без розривів зображення з високою частотою оновлення екрана, HDR та іншими покращеннями. Це безкомпромісні дисплеї та обладнання для найвибагливіших геймерів.

NVIDIA Ansel
Перетворіть свої скріншоти на витвори мистецтва з потужним інструментом для створення внутрішньоігрових фотографій із кутом огляду 360 градусів, в HDR і максимальній роздільній здатності.

Віртуальна реальність
Висока продуктивність відеокарти забезпечує неймовірний рівень занурення у VR-іграх.

Resizable BAR
Resizable BAR – це розширена функція PCI Express, яка дає процесору можливість отримати доступ до всієї відеопам’яті графічного процесора та покращити продуктивність у багатьох іграх.

Характеристики ASUS GeForce RTX4070 12Gb TUF OC GAMING

Сімейство графіки NVIDIA
Форм-фактор стандартна
Призначення ігрова
Графічний чіп GeForce RTX 4070
Інтерфейс PCI-Express 4.0
Об'єм вбудованої пам'яті 12 ГБ
Тип пам'яті GDDR6X
Розрядність шини пам'яті 192 Bit
Частота ядра (Boost) 2550 MHz
Частота пам'яті 21000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort 1.4a
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження радіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 650 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.6
Розміри 301 x 139 x 63 мм
(Збірка) Довжина відеокарти, мм 301
(Збірка) Кількість займаних слотів корпусу 3.15 slot
(Збірка) Наявність низькопрофільної заглушки Немає
Також шукають для стриму