Відеокарта ASUS GeForce RTX3080Ti 12Gb TUF GAMING OC (TUF-RTX3080TI-O12G-GAMING)

Код товару: 1194900
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS TUF-RTX3080TI-O12G-GAMING
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GeForce RTX3080Ti 12Gb TUF GAMING OC
  • Код виробника: TUF-RTX3080TI-O12G-GAMING
  • Вага: 2.5 кг.
  • Габарити: 45x14x30 см.
  • Короткий опис:

    PCI-Express x16 4.0, 12 ГБ, GDDR6X, 384 Bit, Boost - 1785 MHz, 3 x DisplayPort 1.4a, 2 x HDMI 2.1, 8 + 8 pin, 299.9 x 126.9 x 51.7 мм

Опис ASUS GeForce RTX3080Ti 12Gb TUF GAMING OC

Мікроархітектура NVIDIA Ampere

Нова мікроархітектура NVIDIA Ampere виводить гру на новий рівень за рахунок покращених функціональних блоків, включаючи RT-ядра другого покоління та тензорні ядра третього покоління.


Вмикаємо RTX!

Фантастичний реалізм і висока швидкість, що стали можливими завдяки технологіям трасування променів і штучного інтелекту – в іграх нового покоління!


Технологія DLSS

Технологія згладжування з алгоритмами глибокого навчання NVIDIA DLSS забезпечує безкомпромісну якість зображення за рахунок використання наявних у відеокартах GeForce RTX тензорних ядер. При цьому вона мало впливає на швидкість гри, що дозволить викрутити налаштування на максимум. Штучний інтелект – на службі у геймерів!


Коли важлива кожна мілісекунда

Цільтесь точніше та реагуйте швидше – за допомогою комплексу революційних технологій NVIDIA Reflex, які дозволяють виміряти й оптимізувати затримку відображення у змагальних іграх. Працює на відеокартах GeForce RTX 30-ї серії та моніторах з технологією NVIDIA G-SYNC.


Платформа для творчості

Відеокарти серії GeForce RTX 30 підходять не лише для ігор, а й для продуктивної роботи. Підтримка технологій штучного інтелекту, сумісність з програмною платформою NVIDIA Studio та висока продуктивність роблять їх відмінним вибором для тривимірного моделювання, редагування відеоматеріалів у форматі 8K або стрімінгу у прямому ефірі.


Directx 12 Ultimate

Ще більше чудових візуальних ефектів в іграх для платформи Microsoft Windows! Відеокарти GeForce RTX підтримують просунуті функції DirectX 12, такі як трасування променів та адаптивний шейдинг, застосування яких робить ігри ще красивішими та швидшими.


Прискорюйтесь!

Розрахована на ігри нового покоління, TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti – це радикально перероблена відеокарта, здатна розкрити всю потужність графічного процесора NVIDIA з мікроархітектурою Ampere. Свіжий дизайн, ефективний кулер з оптимізованими вентиляторами Axial-tech, масивний радіатор – великі та малі покращення торкнулися кожного аспекту пристрою, захопивши навіть підсилювальну пластину на звороті друкованої плати. Найсучасніші технології в області ігрових відеокарт – тепер у вашому розпорядженні!


Конструкція Axial-tech

У відеокартах TUF Gaming використовується перевірена часом конструкція вентилятора Axial-tech, при якій три вентилятори працюють у тандемі, щоб задовольнити теплові вимоги нової високооктанової конструкції NVIDIA. У вентиляторах використовуються здвоєні шарикопідшипники, що забезпечують стабільну продуктивність і збільшений термін служби порівняно з підшипниками ковзання та іншими типами підшипників.


Нові напрямки

Напрямок обертання центрального вентилятора – протилежний до додаткових. Це знижує турбулентність повітря в районі ребер радіатора, що, у свою чергу, збільшує ефективність усього кулера. Як результат, вентилятори можуть обертатися на меншій швидкості, зменшуючи шум. Більше того, вони повністю зупиняються, коли температура графічного чіпа знижується нижче 55°С. Нова відеокарта серії TUF Gaming неодмінно порадує всіх тих, хто любить тихих комп'ютерів!


Технологія MaxContact

Тепло від компонентів відеокарти переходить у радіатор, щоб бути розсіяним потужними вентиляторами. Завдяки спеціальній виробничій технології MaxContact, що допомагає отримати максимально гладку поверхню на мікроскопічному рівні, контактний майданчик радіатора є бездоганно рівним, що сприяє покращеному відводу тепла від графічного процесора.


Форм-фактор 2.7 слота

Теплові трубки розподіляють тепло по ребрах радіатора, що заповнюють велике місце, що надається 2.7-слотовим форм-фактором відеокарти. Збільшений розмір радіатора, порівняно з моделями попереднього покоління, гарантує ефективне охолодження нового високопродуктивного графічного чіпа.


Компоненти TUF

Компоненти для відеокарт TUF Gaming вибираються на основі їх довговічності та продуктивності. Крім першокласних дроселів і польових МОП-транзисторів, конденсатори, що відповідають вимогам військової сертифікації, дозволяють TUF виділятися серед конкурентів. Компоненти припаяні до друкованої плати за допомогою передового автоматизованого виробничого процесу Auto-Extreme. Гладкі стики на задній стороні друкованої плати та виключення людських помилок гарантують, що кожна відеокарта відповідає нашим суворим специфікаціям. Нарешті, щоб гарантувати бездоганну роботу, карти зазнають виснажливої ​​144-годинної перевірки.


Оновлений кожух

Повністю алюмінієвий кожух забезпечує надійний захист відеокарт TUF Gaming, а серйозний промисловий дизайн і сірого відтінки легко вписуються в будь-яку збірку.


Функціональний фронт

Верхній елемент RGB можна настроїти за допомогою Armory Crate та синхронізувати з іншими компонентами Asus, щоб забезпечити рівномірне освітлення. Щоб задовольнити потреби GeForce RTX 3080 Ti у живленні, є два 8-контактні роз'єми живлення, а також бортова схема, що контролює напругу на шині блоку живлення. Схема досить швидка, щоб уловлювати будь-які перехідні процеси, які призводять до надто низького падіння напруги на шині. Якщо це станеться, загориться червоний світлодіод, щоб ви знали, що блок живлення не справляється зі споживаною потужністю графічного процесора.


GPU Tweak II

У комплект поставки сучасних відеокарт Asus входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, яка надає користувачу повний контроль за графічною підсистемою комп'ютера. З її допомогою можна змінювати частоти та напруги, налаштовувати роботу вентиляторів, відстежувати дані апаратного моніторингу тощо. Ця утиліта допоможе вам отримати максимум з вашої нової відеокарти!

Характеристики ASUS GeForce RTX3080Ti 12Gb TUF GAMING OC

Висота системи охолодження 2 слота
Додаткове живлення 2x8pin
Особливості Бекплейт / Зупинка вентиляторів у простої
Виробник
Вендор ASUS
Код виробника 90YV0GU1-M0NM00
Модель TUF-RTX3080TI-O12G-GAMING
Тип товару Відеокарта
Відеочіп NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti
Частота відеочипу, МГц 1785
Пам'ять
Обсяг пам'яті відеокарти, Гб 12
Тип пам'яті відеокарти GDDR6X
Шина пам'яті відеокарти 384
Частота пам'яті відеокарти 19000
Відеокарта
Інтерфейс відеокарти PCI Express 4.0
Система охолодження відеокарти Активна
Форм-фактор відеокарти ATX
Порти виводу відеокарти 2xHDMI / 3xDisplayPort
Охолодження
Упаковка
Тип упаковки Retail
Загальні данні
Довжина відеокарти, мм 299,9
Рекомендована потужність БЖ 850W