Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2060 12Gb WF2 OC (GV-N2060WF2OC-12GD)

Код товару: 1252267
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE GV-N2060WF2OC-12GD
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GeForce RTX2060 12Gb WF2 OC
  • Код виробника: GV-N2060WF2OC-12GD
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 33x24x6 см.
  • Короткий опис:

    PCI-Express x16 3.0, 12 ГБ, GDDR6, 192 Bit, Base - 1680 MHz, 1 x HDMI 2.0b, 3 x DisplayPort 1.4, 8 pin, 265 х 121 х 40 мм

Опис GIGABYTE GeForce RTX2060 12Gb WF2 OC

NVIDIA TURING

Відеокарти GeForce RTX засновані на архітектурі графічного процесора Turing та абсолютно новій платформі RTX. Це в 6 разів збільшує продуктивність порівняно з відеокартами попереднього покоління та забезпечує можливість трасування променів у реальному часі та штучного інтелекту в іграх.


Система охолодження

Windforce OC пропонує універсальне рішення для охолодження ключових компонентів графічної плати. Належне охолодження реалізовано не лише для графічного процесора, але також для відеопам'яті та підсистеми живлення, таким чином забезпечується стабільність роботи виробу в будь-якому режимі, включаючи розгін, і тривалий термін служби. Стек Windforce у складі двох 100-мм вентиляторів - це передова й інноваційна схема для охолодження, завдяки якій графічна плата виконує поставлені завдання в найбільш комфортних температурних умовах.


Альтернативне обертання вентиляторів

Запатентована Gigabyte технологія Alternate Spinning — унікальне рішення, яке оптимально розподіляє турбулентні потоки стосовно системи охолодження на базі двох вентиляторів. Найбільша проблема подібних систем – турбулентність. У тому разі, якщо напрям обертання вентиляторів збігається, велика ймовірність виникнення турбулентних потоків (завихрень повітряних мас між сусідніми вентиляторами), що знижують ефективність розрахункової схеми тепловідведення. Інженери Gigabyte запропонували оригінальний варіант взаємодії вентиляторів, коли вентилятори обертаються в альтернативному напрямку. Таким чином, вдається оптимізувати розподіл повітряних потоків між вентиляторами та значно знизити негативний ефект від турбулентності.


Унікальний дизайн лопатей вентиляторів

Об'єм повітря в заданій зоні розсікається лопатями особливого профілю з ребра, які допомагають наростити тиск повітряного потоку.


Вентилятори 3D Active

Засобами технології 3D Active організована напівпасивна схема охолодження, вентилятори залишаються вимкненими, коли ДП перебуває у стані зниженого завантаження, обслуговуючи не ресурсомісткі програми. Завдяки 3D Active шанувальники комп'ютерних ігор можуть зосередитись на ігровому процесі, оскільки шум від працюючої системи охолодження графічної плати повністю відсутній.


Теплові трубки з прямим контактом

Основу конструктиву системи охолодження становить виконаний з очищеної міді радіатор, підошва якого стикається безпосередньо з кристалом ДП. Ефективне охолодження відео ОЗП реалізовано засобами металевої пластини значних розмірів, що примикає до модулів пам'яті.


Композитні тепловідвідні трубки

Композитні теплові трубки передбачають можливість зміни теплопровідності в області фазових переходів і забезпечують ефективну взаємодію обраної пари компонентів, які здатні організувати високопродуктивне теплорозсіювання.


Повністю автоматизований виробничий процес

Повністю автоматизований виробничий процес гарантує високу якість друкованих плат та усуває можливість виникнення гострих виступів роз'ємів для паяння, що знаходяться на поверхні друкованої плати. Продумана конструкція запобігає вашим рукам від порізів або ненавмисних пошкоджень компонентів при створенні системи.


Незаперечна досконалість

Графічні плати Gigabyte вигідно відрізняє чудову якість. Оригінальна схемотехніка та висококласна елементна база дозволяють розкрити потенціал ДП у повному обсязі та забезпечують стабільну роботу протягом усього періоду експлуатації виробу. 

Характеристики GIGABYTE GeForce RTX2060 12Gb WF2 OC

Виробник
Вендор GIGABYTE
Код виробника GV-N2060WF2OC-12GD
Модель GV-N2060WF2OC-12GD
Тип товару Відеокарта
Відеочіп NVIDIA GeForce RTX 2060
Частота відеочипу, МГц 1680
Пам'ять
Обсяг пам'яті відеокарти, Гб 12
Тип пам'яті відеокарти GDDR6
Шина пам'яті відеокарти 192
Частота пам'яті відеокарти 14000
Відеокарта
Інтерфейс відеокарти PCI Express 3.0
Система охолодження відеокарти Активна
Форм-фактор відеокарти ATX
Порти виводу відеокарти 1xHDMI / 3xDisplayPort
Охолодження
Висота системи охолодження 2 слота
Упаковка
Тип упаковки Retail
Загальні данні
Довжина відеокарти, мм 265
Додаткове живлення 1x8pin
Особливості Бекплейт
Рекомендована потужність БЖ 550W